Νεα προκήρυξη χωρίς αντίκρυσμα για τα Διαπόντια νησιά…Δεν αυξάνουν την επιχορήγηση για να μην βρεθεί μεγαλύτερο πλοίο!!!

Αλλη μια προκήρυξη ετοιμάζει το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας για την γραμμή Κερκυρα -Ερείκουσα-Μαθρακι -Οθωνοί….με μια απο τα ίδια!!! Δηλαδή για πλοίο οχηματαγωγό με γκαράζ 150 τμ και επιδότηση 5.100 και αν δεν βρεθεί πλοίο οχηματαγωγό με 150 τμ πάνε σε πλοίο  με γκαράζ 70 τμ δυνάμενο να μεταφέρει ΙΧ ως εμπόρευμα!!!!

Το Υπουργείο δεν αυξάνει την επιχορήγηση για να μην βρεθεί αλλο μεγαλύτερο πλοίο και χαλάσει το deal με τον Αντίοχο!!!

Πραγματικά αυτά που συμβαίνουν 8 ΜΗΝΕΣ τώρα στη γραμμή δεν εχουν προηγούμενο…Οι προκηρύξεις έγιναν για να εξυπηρετηθεί ο εκλεκτός τους κ.Αντίοχος που τους έταξε οτι θα βρει πλοίο και τελικά τους την έφερε και παρουσιάζει ενα ποταμόπλοιο κόβοντας την πρύμνη και βάζοντας μια μπουκαπόρτα!!! Χώρος ωφέλιμος 35 με 40 τμ .Δηλαδή κάτω και απο το οριο της προκήρυξης…Ενα πλοίο 50 ετών που παίζει για την ευστάθεια του που παίζει για ωφέλιμο του γκαράζ που παίζει για τα ΙΧ που χωράει αν θα είναι 2 η 3 η 4!!!! Ενα πλοίο που ομολογούν όλοι οτι δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ δυνατότητα μεταφοράς Φορτηγών και μηχανημάτων έργου και που δεν μπορεί να μεταφέρει τον όγκο της τροφοδοσίας…των τριών νησιών…Συνεπώς μιλάμε για ενα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΛΟΙΟ…Η Αντιδήμαρχος Μαθρακίου να υποστηρίζει στο Υπουργείο  οτι δέχεται κατώτερο πλοίο μικρότερο και στα κανάλια να το παίζει επαναστάτρια οτι δεν χωρά φορτηγά και τι θα γίνει με τις βλάβες στα νησιά με ΟΤΕ και ΔΕΗ που δεν μπορούν να μεταφερθούν λόγω αδυναμίας του πλοίου ΖΑNADU !!!!

Τι να σου κάνει το Υπουργείο όταν του λες βάλε κατώτερο πλοίο? Είναι αυτό διεκδίκηση η περνάς τη γραμμή του Αντίοχου?

Oι τρεις Αντιδήμαρχοι δεν διοργάνωσαν ουτε μια συζήτηση και να καλέσουν σε μια συγκέντρωση για να βρεθεί λυση…Μονο κατι επιστολές που τις εχουν στα Υπουργεία οπως το χαρτί υγείας!!! Και δέχονται ένα πλοίο με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στην ασφαλεια!!!!

Οι Θέσεις τους αλληλοσυγκρουόμενες π.χ να μπει προσωρινά και να βολευτούμε  γιατί δεν υπάρχει πλοιοκτητικό ενδιαφέρον και αλλα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ…Το μεγάλο ΨΕΜΜΑ

Πλοια ΥΠΑΡΧΟΥΝ και μπορούν να βρεθούν ΜΟΝΟ οταν ζητήσουν και διεκδικήσουν να αυξηθεί η επιχορήγηση…Αυτο δεν το λένε…Παμε σε 5ο διαγωνισμό μετά απο 8 μήνες και κλαψουρίζουν χωρίς να ζητούν και να απαιτούν και να έχουν ξεσηκώσει και τις πέτρες για να βρεθεί πλοίο λέγοντας και αστείες δικαιολογίες του στυλ οτι δεν έχει δικό της πλοίο η Νονη Μάστορα για το βάλει….Ολα τα αφήνουν χωρίς διεκδίκηση για να μπει στη γραμμή ενα ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ποταμόπλοιο που σφίζει απο προβλήματα ανεξάρτητα αν θα πάρει το πιστοποιητικό ασφαλείας και δεν εξυπηρετούνται τα  νησιά αλλά μόνο τη ΤΣΕΠΗ του Αντίοχου…

Τον Αντίοχο που τον πήρε απο το χεράκι η κ.Νονη Μάστορα και τον έσερνε στα νησιά να τον διαφημίσει....Με τη στάση τους ολοι δουλεύουν για τον πλοιοκτήτη  του Ποταμόπλοιου…Δεν εχουν τα ΑΝΤΕΡΑ να βγουν και να πουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ να καλέσουν Υπουργείο ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και να τους πουν οτι αυτό το πλοίο δεν κάνει και κάντε τις ενέργειες που πρεπει για να βρεθεί κατάλληλο πλοίο..

Τέτοια ΠΑΘΗΤΙΚΗ στάση κρύβει τα συμφέροντα που θέλουν να εξυπηρετήσουν και που δεν είναι τα συμφέροντα των νησιών που είναι Αντιδήμαρχοι…Καλύτερη σχετικά στάση τελευταία κρατούν οι δυο Αντιδήμαρχοι αλλα δεν είναι αρκετό και το πλήγμα στα νησιά συνεχίζεται…..Έπρεπε ήδη με την εξέλιξη αυτή να έχουν συγκαλέσει ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ…Μια συνεδρίαση με ψηφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο…ΤΙΠΟΤΑ Μούγγα στη στρούγγα!!!

Το ποταμόπλοιο δεν εχει την απαιτούμενη ευστάθεια δεν έχει μεταφορική ικανότητα Φορτηγων και της Τροφοδοσίας.Τα δυο ΙΧ που χωρά θα πρέπει να τα βάζει ως εμπόρευμα με γερανό. Χελώνες δεσίματος δεν υπάρχουν στο μικρο γκαράζ με κίνδυνο να μεταφερθεί το βάρος σε 6-7 μποφόρ καιρό και να τουμπάρει το ποταμόπλοιο!!! Δεν έχει καν τη δύναμη στην αριστερή και δεξιά μηχανή του που είναι 250αρες  να δώσει εντολή και να υπακούσει στα λιμάνια των Διαποντίων… με λίγα μποφόρ..Το ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είχε δυο 1000αρες μηχανές δεξιά και αριστερά…ΔΗΛΑΔΗ το βάζουμε και οτι γίνει?

Πρωτη φορά βλέπουμε τόσο ΠΕΙΣΜΑ να παντελονιάσει ο πλοιοκτήτης την επιχορήγηση χωρίς το πλοίο αυτό να εξυπηρετεί τη γραμμή,.Ας φέρει όπως είχε υποσχεθεί στα Υπουργεία πλοίο με 150 τμ γκαράζ ο Αντίοχος και θα τον στηρίξουμε και εμεις..ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ και εξαπάτηση….

Βλέπετε έχουμε και καρναβάλι και φοράνε ΜΟΥΖΕΤΑ…Και κατω απο τα Μουζέτα ομως ειναι φανερό τι εχουν κάνει ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ τώρα..Εφεραν στην απόγνωση τους πάντες για να αποδεχθούν το πλοίο ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ του Αντίοχου για να εισπράξει την επιχορήγηση και απο δίπλα να παντελονιάσει αλλος ενας πλοιοκτήτης απο  Φερρυ έκτακτες μεταφορές ΙΧ Φορτηγών κατα το δοκούν...Ετσι θα συνεχιστεί το “καρναβάλι” των Βουλευτών του Υπουργείου και των Αντιδημαρχων..Γι αυτό και δεν υπάρχει δυναμική αντιμετώπιση στην κοροϊδία..Και έτσι “ολοι” βολεύονται…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button