Νεα αποκάλυψη για τα σείμικτα δέματα στη Λευκίμμη στο Δημοτικό Συμβούλιο!!! (video)

Στη χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε οτι ολα τα ΔΕΜΑΤΑ που μεταφέρθηκαν στο ΧΥΤΥ Λευκίμμης ηταν σειμικτα!!! Σε ερώτηση του Δημοτικού συμβούλου της παράταξης Τρεπεκλή του κ.Μουζακίτη και απο την απάντηση του προέδρου του Συνδέσμου Καθαριότητας προέκυψε ότι ο Εργολάβος στο Τεμπλόνι ενώ έχει συμβατική υποχρέωση να εχει 16 άτομα χειροδιαλέκτες των ανακυκλώσιμων εχει στη βάρδια 2 με 3 ατομα,Ετσι όπως τρέχει η κορδελα χρειάζονται πάνω απο 30 άτομα και δεν προλαβαίνουν ακούστηκε!!..Δηλαδή έτρεχαν τη κορδέλα για να κάνουν οσα περισσότερα δέματα και οχι με ασφάλεια και τηρώντας τους όρους περιβάλλοντος!!!

Συνεπώς τα ανακυκλώσιμα δεν έβγαιναν και στα δέματα έμπαιναν σείμικτα σκουπίδια…και παράλληλα τα υπόλοιπα ατομα που έπρεπε να είναι εκεί για τη διαλογή που ηταν εφόσον ο Δήμος Κέρκυρας τα πλήρωνε μέσω της σύμβασης? Ο κ.Ασπιωτης απάντησε οτι δεν είναι υπεύθυνος να το ελέγξει.Τοτε όμως που μετάφεραν τα καρκίνο -δέματα  άλλα  δήλωνε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οτι τα δέματα έχουν υπόλειμα!!!!!

ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ τη εξουσίας και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ του τοπου ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΤΕ και ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ το περιβάλλον και το νησί….Ουτε ελεγχος και πληρώνεται τους εργολάβους να τελουν ΕΓΚΛΗΜΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button