Να μας πεις πως θα επιστρέψεις πισω 800 χιλ ευρω και μετα να κατεβεις στη Περιφέρεια

Ο Περιφερειάρχης Ιονιων Νησων έχει υποχρέωση να εξηγήσει στους κατοίκους των Νησιών του Ιονίου πως θα ξεχρεώσει τις 800.000 ευρώ δάνεια που πήρε και δεν τα έχει ξεχρεώσει στα 4 τελευταία χρόνια…Μηπως ολα αυτα που συμβαίνουν με τα σκουπίδια έχει σχέση? Μηπως το να μην βρίσκουν λύση ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ για να αρπάζουν οι εργολάβοι εκατομμύρια εχει σχέση?

Πρέπει ο επικεφαλής της Περιφέρειας να εξηγήσει πως θα τα δώσει πίσω απο τη στιγμή που η αποζημίωση του δεν τον καλύπτει?

Πως θέλει να διοικήσει με καθαρό μυαλό και σκέψη και να διαχειρίζεται τα προγράμματα που τρέχουν και τη λυση των προβλημάτων στα Ιόνια νησιά ..

Οι υπογραφές που βάζει τώρα ως Περιφερειάρχης θα είναι για το συμφέρον των κατοίκων στα Ιόνια Νησιά η θα σκέφτεται πως θα ξεχρεώσει τα 800 χιλιάδες ευρώ?

Ηδη ακούγονται πολλά περι της υπογραφής του για άδεια  στο ΧΥΤΥ Λευκίμμης..Ηδη ετοιμάζεται νέα αυτοψία .Τι άλλαξε απο την προηγούμενη?

Εκτός και αν οι υποψήφιοι που κατεβάζει θα κάνουν έρανο στα Ιόνια Νησια και θα του δίνουν τις αντιμισθίες….αλλα και πάλι ο λογαριασμός δεν βγαίνει….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button