Νέο HAARP που σπέρνει τον όλεθρο τώρα και πλωτό!

harpΤου Γιώργου Παπαγεωργίου

Το HAARP είναι είναι εδώ παρά το ότι υπήρξε εκτεταμένη αναφορά σε πολλά ΜΜΕ επρόκειτο να αποσυναρμολογηθεί από την βάση του στην Αλάσκα πλήρως, το καλοκαίρι του 2014, αυτό δεν έγινε.

Όπως αποκαλύπτει ο Dane Wigington, όχι μόνο δεν μπήκε σε διαδικασία αποσυναρμολόγησης αλλά έχει χρηματοδοτηθεί κανονικά και για το 2015, τα ψέματα λοιπόν ποτέ δεν τελειώνουν από τις κυβερνήσεις.

Μάλιστα, από το καλοκαίρι, όπως είχαμε εντοπίσει στις 8 Ιουνίου ΕΔΩο…διαδικτυακός τόπος http://www.haarp.alaska.edu/ είχε σταματήσει να λειτουργεί με περίεργο τρόπο.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι μέχρι σήμερα γνωρίζουν, είναι ότι στην Αλάσκα βρίσκεται η εγκατάσταση του HAARP είναι όμως μόνο ένα κομμάτι της αλήθειας. Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο που σπέρνει τον όλεθρο στο κλιματικό σύστημα και την βιόσφαιρα στο σύνολό της έχει αποκτήσει και άλλες βάσεις, έως και πλωτά μέσα. Μάλιστα σε μια από αυτές χρεώνεται και ο περίεργος σεισμός του 2013 στο Ιράν! Δείτε σχετικό .ΕΔΩ

Φίλος συνεργάτης από www.geoengineeringwatch.org/ μας έστειλε πρόσφατα και αυτές τις φωτογραφίες από τις νέες εγκαταστάσεις του HAARP και το παρακάτω βίντεο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close