Μ.Υδραίου:Πρόχειρα και χωρίς εξασφάλιση το σπάσιμο του Δήμου Κέρκυρας σε τρεις .Δευτέρα 18 Μαρτιου η παρουσίαση λυσης για τα σκουπίδια.

Σε συνέντευξη τύπου σήμερα η επικεφαλής του συνδυασμού ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ κ.Μερόπη  Υδραίου αναφέρθηκε στο σπάσιμο του Δήμου Κέρκυρας..

Εγινε πρόχειρα ειπε η κ.Υδραίου χωρίς διάλογο  δυο μήνες πριν τις εκλογές και χωρίς την απαραίτητη χρηματοδότηση των δομών των δυο νέων Δήμων.Δεν έχει σχεδιαστεί πως  θα μετακινηθούν οι υπάλληλοι που θα στελεχώσουν τους νέους Δήμους…Θα ερωτηθούν μάλιστα σε ποιο Δήμο θέλουν να μετακινηθούν.

Τι θα γίνει αν διαλέξουν όλοι τον ένα η τον άλλο…Πως θα καλυφθούν όλες οι υπηρεσίες αφού δεν έχουν προβλέψει προσλήψεις και  θα σπάσει και η χρηματοδότηση….

Η είδηση που βγήκε από την συνέντευξη τύπου είναι η παρουσίαση της λύσεως για τη  διαχείριση σκουπιδιών για μια ΚΑΘΑΡΗ ΚΕΡΚΥΡΑ την Δευτέρα 18 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο.

Τέλος επανέλαβε περιληπτικά κομμάτι από το πρόγραμμα του συνδυασμού για το Δημο Κέρκυρας παρουσία συνεργατών της και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button