Μπεκρή Μεζέ….Το δώρο Νικολούζου στη Πλατεία Σαρόκο…

All-focus

Τι και αν δημοσιεύσαμε τη τραγική κατάσταση στη Κεντρική Πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας…Ο Νικολούζος τα γράφει όλα στα παπάρια του…..Αφήνει τη περιοχή με τα Δημόσια ουρητήρια κλειστά και το υπόγειο (πρώην καφετέρια άνδρο της ακολασίας και των τοξικομανών….Αντί να συμμαζέψει τη κατάσταση καθημερινά η Πλατεία Σαρόκο παραμένει  ένα ανοιχτό αποχωρητήριο…..

Το ΔΩΡΟ στους Δημότες ? Ένα “μπεκρή μεζέ” φρέσκο ,γιατί υπάρχουν και δεκάδες αποξηραμένα μεταξύ των κάδων σκουπιδιών και του οικίσκου..Το σημείο αυτό κάθε μέρα είναι το ουρητήριο γιατί έχει κάτι σκαλάκια και πολλοί κατεβαίνουν για να ουρήσουν…Χθες κάποιος ένοιωσε την ανάγκη του και άφησε το “ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ” του Νικολούζου…..

Είναι τα τελευταία ΔΩΡΑ του Δημάρχου Κέρκυρας…που έχει μετατρέψει τη Κέρκυρα σε απέραντη Χωματερή και κινδυνεύουμε να πιάσουμε ΧΟΛΕΡΑ!!! Μέχρι και Φίδια εμφανίστηκαν στη Πόλη της Κέρκυρας…

Η κοροϊδία με το εργοστάσιο συνεχίζεται με τη Μαριονέτα του τον Ασπιώτη να υπόσχεται εδώ και 4 χρόνια ακόμα και χθες το βράδυ στη τηλεόραση ότι θα προχωρήσουν όλα στο τέλος του μήνα!!!!

Βιδωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας οι παραμυθατζήδες και η Κέρκυρα διαλύεται Τουριστικά και Οικονομικά…..

 

All-focus

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΡΟΚΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (Φωτό 12/06/19).

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Σαρόκο …Στέκι συναντήσεων Τοξικομανών και αστέγων λάθρο….Ουρούν και αφοδεύουν σε αυτή!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close