Μοιράζει το Αιγαίο ο Κατρούγκαλος …Οτι μπορουν δίνουν οι προδότες..

Η μια προδοσία μετά την αλλη…Τα δίνουν ολα !!! Βάζουν την Τουρκία στο ενεργειακό παιχνίδι σε Ελληνική θαλασσα..Αυτη τη φορά ο Κατρούγκαλος στο παιχνίδι παραχώρησης Εθνικής Περιουσίας…Τέτοια γλοιώδη υπαλληλάκια Ξενων συμφερόντων εκτρέφονται απο την Ελληνική Βουλή με την ανοχή των Ελλήνων…Ο Αλέξης εβαλε το Κατρούγκαλο να τα δώσει ολα!! Λιγο πρίν συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογο του Μεβούτ Τσαβούσογλου δήλωσε οτι η Τουρκία με τόσα χιλιόμετρα ακτής που διαθέτει δεν μπορεί να αποκλειστεί απο την ενεργειακή εξίσωση στη Μεσόγειο !!!!! ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΑ!!!!

Και λίγο παρακάτω υποστήριξε και τη συμμετοχή της Τουρκίας στη τριμερή Ελλάδας -Κυπρου -Ισραήλ και ακομη ειπε να αποφεύγονται οι μονομερεις στρατιωτικες κινήσεις…Που κυριε Κατρουγκαλε στην Ελληνική Θάλασσα?

Και ολα αυτα τα δήλωσε στο πρακτορείο Ανατολού…Σε ερώτηση αναφορικά με τον πως βλέπει η Ελλάδα την συμμετοχή της Τουρκίας στην ενεργειακή εξίσωση της ανατολικής Μεσογείου, ο Έλληνας ΥΠΕΞ είπε ότι «ασφαλώς βλέπουμε θετικά την συμμετοχή της Τουρκίας» και συνέχισε: «Πως μπορεί κάποιος να αποκλείσει από αυτή την περιοχή την Τουρκία η οποία έχει τόσα χιλιόμετρα ακτή στη Μεσόγειο. Κανείς δεν ισχυρίζεται το αντίθετο από αυτό».

Κατρούγκαλος: Η Τουρκία έχει χιλιόμετρα ακτής στη Μεσόγειο, έχει δικαιώματα στα ενεργειακά

Στην εκτίμηση ότι δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την Τουρκία από τα θέματα ενέργειας που αφορούν την Ανατολική Μεσόγειο προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Παράλληλα επεσήμανε πως η ελληνική πλευρά θέλει την επίλυση του Κυπριακού

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button