Μια ωρα πριν κλείσει η Βουλή χαρισαν εκ.ευρω και τεράστια πρόστιμα!!! Έκλεψαν 900 εκ ευρώ για φιλικά Μέσα Ενημέρωσης!!!

Μετά το γιουρούσι  βολέματος τακτοποίησαν φιλικές επιχειρήσεις και τους πετρελαιάδες…Μια ωρα πριν κλείσει η Βουλή πέρασαν τροπολογίες και έσβησαν χρέη όπως της ΣΕΚΑΠ  του φίλου τους ΙΒΑΝ Σαββίδη  και 38 εκ ευρώ!!!

Με την ίδια τροπολογία πέρασαν ρυθμίσεις για τις εταιρείες πετρελαιοειδών διυλιστήρια και πλοιοκτήτριες εταιρείες καθώς προβλέπεται πλέον οτι δεν θα επιβάλλονται πρόστιμα για συναποθήκευση πετρελαιοειδών προϊόντων από περισσότερους κατόχους αδειών εμπορίας σε φορολογικές αποθήκες η οποία έχει συντελεστεί πριν την έναρξη ισχύος του Νόμου  4062/19 .Οι φορολογικές αποθήκες είναι οι χώροι αποθήκευσης δηλαδή δεξαμενές κ.α πετρελαίου που είναι απαλλαγμένα από φόρους όπως ο ειδικός φόρος κατανάλωσης.

Κάλυψαν πλήρως τα επιχειρηματικά αφεντικά της Χώρας  αποδεικνύοντας οτι κουμάντο κάνουν οι Ολιγάρχες.Επίσης τακτοποίησαν και τα πρόστιμα που ειχαν επιβληθεί!!!!

ΚΛΕΒΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΔΩΜΑ ΣΕ ΜΜΕ!!!

Και για τις εκλογές πέρασαν και 900 εκ ευρώ σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να τους αβαντάρουν…και να έχουν προνομιακή μεταχείριση..Ένα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο με την Δικαιοσύνη να μην κινείται…ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ με τα λεφτά του Ελληνα Πολίτη.Ο Φιλαράκος του Αλέξη κ.Παπάς Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής μαζί με την επικεφαλής του Κτηματολογίου Χριστίνα Κλωνάρη μοιράζουν 900.000.000 ευρώ σε Μέσα Ενημέρωσης σε όλη τη Χώρα με την απόφαση 11768 του κ.Παπά  ότι υπάρχει ανάγκη ενημέρωσης των πολιτών με διαφημιστικά σποτ (πριν τις εκλογές!!!) συνολικής δαπάνης 900 εκ ευρω!!!!!

Επίσης με την υπ.αριθμό 484/19 απόφαση της Ελληνικό Κτηματολόγιο και την συναπόφαση της 24/05/19 των Υπουργείων Οικονομικών και Περιβάλλοντος καθορίσθηκε και ο μισθός της κ.Κλωνάρη σε 4.000 ευρώ μηνιαίως!!!

Τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός στο σύνολο του υποφέρει και βρίσκεται στα όρια της φτώχειας προκαλούν το Δημόσιο αίσθημα με τα γιουρούσια βολέματος με το σβήσιμο προστίμων και τις διευκολύνσεις στους πετρελαιάδες!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close