Μην Υποδουλώσετε Την Ελλάδα! Επιστολή Στρατιωτικών προς τους Βουλευτές

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων στέλνει ο…Σύνδεσμος Υποστήριξης Στελεχών Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ).

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή όπου επικρατούν δραματικοί τόνοι, εκφράζεται η προειδοποίηση ότι η εξαθλίωση της Ελλάδας θα προκαλέσει κοινωνική έκρηξη. «Ακούστε τη φωνή και την καρδιά του λαού σας. Σε αυτόν στηρίζετε όλες σας τις δυνάμεις. Μην τον αφήσετε μόνο του στη μέση της τρομερής καταιγίδας» καταλήγει η επιστολή.

Ολόκληρη η επιστολή

Σύντομα θα κληθείτε να επισφραγίσετε με την ψήφο σας αυτά που οι ξένοι και ντόπιοι Τροϊκανοί απεφάσισαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού.

Θα κληθείτε να σπρώξετε τον πένητα περήφανο Ελληνικό λαό στο φέρετρο που του δημιούργησαν.

Τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που αποφασίστηκαν, το γνωρίζετε πολύ καλά, ότι δεν αποσκοπούν στην εκτέλεση του σκοπού για τον οποίο φέρεται ότι λαμβάνονται.

Μόνο εξαθλίωση του πληθυσμού θα δημιουργήσουν και κοινωνική έκρηξη, με πόλεμο όλων των πολιτών, που είναι ήδη σε απόγνωση, για την επιβίωση.

Κυρίες και κύριοι Βουλευτές.

Σας καλούμε, την τελευταία στιγμή, να αναλογιστείτε την ευθύνη της πράξεώς σας.

Να σταθείτε στην από δω μεριά της κόκκινης γραμμής μαζί με τον πάντα περήφανο Ελληνικό λαό. Όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε την κρίση.

Μην υποδουλώσετε τη Χώρα και τους πολίτες της. Υπακούστε στην εντολή που λάβατε από τον Ελληνικό λαό και πράξτε αυτό που η λαϊκή ετυμηγορία, η ιστορία και η ενότητα όλων μας επιβάλλει.

Καταψηφίστε τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα ή ό,τι πρόκειται να τα παράξουν. Επιστρέψτε τα σε όσους επιδιώκουν τον περιορισμό της Εθνικής μας κυριαρχίας, τους αλλότριους υπαλληλίσκους ξένων, διαφορετικών των Ελληνικών, συμφερόντων. Ακούστε τη φωνή και την καρδιά του λαού σας. Σε αυτόν στηρίζετε όλες σας τις δυνάμεις. Μην τον αφήσετε μόνο του στη μέση της τρομερής καταιγίδας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close