Μηνιαία επιδόματα 2.174 ευρω στα λαθροπηθίκια και οι Ελληνες στη πεινα!!!

λαθροΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ .
“Αλλάζει μορφή έκδοσης η άδεια διαμονής πολιτών τρίτων χωρών στην Ελλάδα, καθώς πλέον οι μετανάστες που διαμένουν νόμιμα εδώ θα αρχίσουν να αποκτούν ηλεκτρονικές κάρτες με τα βιομετρικά τους δεδομένα.
Ερχονται οι ηλεκτρονικές κάρτες για τους μετανάστες -Τι αλλάζει στην άδεια διαμονής στη χώρα   
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ …
Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδεικνύονται σε κυβέρνηση προστάτης των μεταναστών και διώκτης των Ελλήνων. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά πώς μετανάστης και η οικογένεια του βρίσκονται με μηνιαίο επίδομα 2.174 ευρώ στο χέρι, τη στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε, ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε και η Εφορία και οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για μερικά ευρώ οφειλές. 
Μάρτυρας του απίστευτου επιδόματος που δόθηκε στον Αχμέντ, είναι η αίτηση που έκανε για τη λήψη του και η οποία βεβαίως εγκρίθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες με την μορφή του κατεπείγοντος όταν για να βγουν κάποια επιδόματα για τους Έλληνες ή να δοθούν οι συντάξεις μετά από 35 και 40 χρόνια δουλειάς απαιτούνται τουλάχιστον δύο χρόνια (και μην πέσεις σε διαδοχική ασφάλιση εκεί…).
Ιδού λοιπόν το πειστήριο: Ο Αχμέντ (παραλείπεται για προφανείς λόγους το επώνυμο) εισέπραξε ως ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για το μήνα Ιούνιο του 2016, το ποσόν των 2.174 ευρώ.
Είπε κανείς τίποτα; Έχει μήπως κανείς αμφιβολία για το ποιοι προωθούν το σχέδιο εγκατάστασης των αλλοδαπών στην Ελλάδα και την αλλοίωση του πληθυσμού; Την ώρα που πεθαίνουν Έλληνες στους δρόμους γιατί δεν έχουν ένα κομμάτι ψωμί, ένα πιάτο φαγητό ή τα απαραίτητα φάρμακα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους κάποιοι δίδουν μεγάλα επιδόματα στους μετανάστες και τους πρόσφυγες γνωρίζοντας πολύ καλά πώς στο μέλλον αυτή η τακτική θα τους ανταμείψει.
Και μιλάμε βεβαίως για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στην Ελλάδα απίστευτα πολύ επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υλοποιούν το σχέδιο το οποίο δεν μπορούσαν παλαιότερα. Να κάνουν τους Έλληνες να χάσουν την πίστη τους στον Χριστιανισμό και να αλλοιώσουν το γένος τους. Μόνο έτσι μπορούν να κάμψουν την αντίσταση του. 
Αν προσέξει κανείς το αστρονομικό για την αποχή των μνημονίων ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα του εν λόγω μετανάστη θα διαπιστώσει πώς αυτό αυξάνεται κατά πολύ λόγω των τέκνων. Επιδοτούν τους μετανάστες για τα παιδιά που φέρνουν μαζί τους ή κάνουν όταν τα Ελληνόπουλα με το που γεννιούνται είναι φορτωμένα με ένα τεράστιο χρέος και βεβαίως αυτά τα χρήματα οι γονείς τους δεν πρόκειται να τα δούν ποτέ.
Έχουν καταργήσει δε τις φοροαπαλλαγές για τα τέκνα. Αντιθέτως έχουν επιβάλει πολύ περισσότερους φόρους για τις πολύτεκνες οικογένειες. Ίσως για να τους πάρουν τα ψιχία που τους δίνουν ως πολυτεκνικό επίδομα το οποίο ούτε κατ’ ελάχιστον δεν αγγίζει αυτό που πήρε ο Αχμέντ. 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δηλαδή δίνει επιδόματα στους μετανάστες, προφανώς και με την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (από εκεί απορρέει το κακό), είναι έτοιμη να τους παραχωρήσει δωρεάν αγροτική γη να την καλλιεργήσουν μάλιστα με επιδότηση και στους Έλληνες το μόνο που δίνει είναι συνεχώς φόρους μέχρι να τους τελειώσει… 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button