Με το ζόρι λαθροεποικισμός και ανακοίνωση κατά των κατοίκων που αντιστάθηκαν!!!!

Απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε ο Διεθνής Οργανισμός μετανάστευσης για τους κατοίκους που αντιστάθηκαν στο λαθροεποικισμό στα Βρασνα Θεσσαλονίκης….Γιατι δεν τους βάζεται στα σπίτια σας κύριοι του Οργανισμού?

Υποδείξεις στην ελληνική κοινωνία και τους διάφορους φορείς κάνει ο αποκαλούμενος διεθνής οργανισμός μετανάστευσης ο οποίος αφού εκφράζει την «ανησυχία» του για τον ξεσηκωμό της κοινωνίας των Βρασνών στην Θεσσαλονίκη για τη μεταφορά στην περιοχή τους παράνομων μεταναστών, αλλά και γενικότερα για την αντίδραση της κοινωνίας απέναντι στο πρωτοφανές φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης που αλλοιώνει δημογραφικά τη χώρα ενώ στη συνέχεια κάνει και… υποδείξεις να μην ξαναγίνουν τέτοια περιστατικά, ως να μην υπάρχει καμία εθνική κυριαρχία.

Διαβάστε την ανακοίνωσή:

«Στη διάρκεια των τελευταίων ετών μέχρι και σήμερα, η στάση που έχει επιδείξει η Ελλάδα απέναντι στους μετανάστες έχει υπάρξει αξιοσημείωτη.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραδειγμάτων ειλικρινούς αλληλεγγύης και σεβασμού προς τους πληθυσμούς προσφύγων και μεταναστών, τόσο από την ελληνική κοινωνία συνολικά όσο και από τοπικές κοινότητες», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο ΔΟΜ αξιολογεί τα χθεσινοβραδινά γεγονότα ως μεμονωμένα περιστατικά και καλεί το σύνολο των κυβερνητικών και των μη κυβερνητικών φορέων να συνεργαστούν, ώστε να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.»

Aξίζει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός φαίνεται να πρωταγωνιστεί στις συμφωνίες και συμβάσεις που γίνονται για να μεταφέρονται οι λ@θρομετανάστες σε ξενοδοχεία και ξενώνες…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button