ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ απειλούνται Γεωργίου, Μολφέτας αλλά και πολιτικοί αυτουργοί για την ΕΛΣΤΑΤ!

Τέρμα τα ψέμματα και πλέον οι κύριοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί στην προσπάθεια τους να υπερασπίσουν τα απόβλητα της κοινωνίας. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, η δίωξη για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ γίνεται βάσει του ν.1608/50. Τι σημαίνει αυτό; Κακουργηματική πράξη ψευδούς βεβαίωσης εις βάρος του δημοσίου και πάει με το ν. περί καταχραστών. Μιλάμε για ποινή που βάσει του μεγέθους της ζημιάς του δημοσίου λόγω του φουσκώματος, σημαίνει ΙΣΟΒΙΑ.

Οχι μόνον για την παρεΐτσα της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και για τους ηθικούς αυτουργούς. Ειδικά εάν κάποιος εκ των τριών, Γεωργίου, Μολφέτα ή Ξενάκη αποκαλύψει εντολή πολιτικού προϊσταμένου, τότε αυτομάτως ενεργοποιείται η εφεύρεση που είχαν κάνει για το Βατοπαίδι αλλά ως φαίνεται θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Εκεί οφείλονται και οι απεγνωσμένες αντιδράσεις και πρωτοφανείς παρεμβάσεις Παπανδρέου κατά της δικαιοσύνης. Οπότε κύριοι  όταν μιλάτε για κατηγορούμενους τέτοιου βαθμού, είναι άκρως προκλητικό και συνάμα επικίνδυνο να σας μπλέξει σε νομικές περιπέτειες η απέλπιδα προσπάθεια υπεράσπισης τους. 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close