Με απύθμενο μίσος ο Ασπιώτης δηλώνει: Οι Λευκιμιώτες φταίνε .Αυτοί σκορπίζουν διχόνοια και τιμωρούν όλο το νησί!!!(video)

ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΙΣΟΥΣ….

Στους κατοίκους της Λευκίμμης ρίχνει τις ευθύνες για την κατάσταση με τα σκουπίδια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας κ.Ασπιώτης…Με ένα λόγο ΜΙΣΟΥΣ και αποποίησης των δικών του ευθυνών αλλά και του Δημάρχου οι οποίοι πρωτοστάτησαν στο να σταματήσουν το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης προχώρησε σε νέα επίθεση σε αυτούς που στέλνει το καρκίνο στη περιοχή τους….

Συγκεκριμένα σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε τα εξής: Αυτη η μικρή μειοψηφία σκορπίζει τη διχόνοια στη Κοινωνία .Και αν σήμερα ζούμε το πρόβλημα που ζούμε  ευθύνη έχουν μερικοί και ολίγοι άνθρωποι. Γιατί αν σήμερα η Λευκίμμη δούλευε πριν την λεηλατήσουν και την κάψουν σήμερα δεν θα μιλάγαμε που θα βάζαμε τα δέματα. Θα ήταν λυμένο αυτό. Και σήμερα τιμωρείται ένα ολόκληρο νησί εξ αιτίας κάποιων ανθρώπων.

Η Λευκίμμη είναι μια ενδιάμεση λύση. Είδατε τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύτηκε η ανεύρευση μελετητικής εταιρείας του Νεου ΧΥΤΥ!!!!

Δηλαδή κύριε Ασπιώτη ξεκινάτε να βρείτε  άλλο ένα Τεμπλόνι άλλη μια Λευκίμμη να στείλετε Καρκίνο και να δηλητηριάσετε το περιβάλλον….Και όλα αυτά με απύθμενο μίσος προς τους κατοίκους που προστατεύουν το τόπο τους και την υγεία τους από πολιτικούς κανιβάλους που διαλύουν τον υδροφόρο ορίζοντα την οικονομία και το Τουρισμό του νησιού….

Ακούστε ολόκληρη την επίθεση Μίσους από τον ΠΡΩΤΟ υπεύθυνο της κατάστασης που ζει η Κέρκυρα…ακούστε πως μεταφέρει τις ευθύνες του Δημάρχου κ. Νικολούζου και του ιδίου σε αυτούς που στέλνει το Καρκίνο!!!!

 

*Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στο Τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Corfou

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close