Μετα το Γερακαράκο (ΠΟΑΣΥ) και η Ενωση Αστυνομικών Αθηνών φωνάζει για φύλαξη ΧΥΤΥ χωρίς άδεια!!!!

pakosΜετα τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ.Γερακαράκο έρχεται η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών να διαμαρτυρηθεί και να στείλει έγγραφο στην Πολιτική ηγεσία του Τόπου για την κατάσταση στη Λευκίμμη Κέρκυρας σημειώνοντας οτι φρουρούν μια εγκατάσταση ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!!!!

Καλούν τη πολιτεία να δώσει λύση διότι είναι απαράδεκτο ένα καθαρά πολιτικό – αυτοδιοικητικό πρόβλημα να έχει μετατραπεί σε πρόβλημα της Αστυνομίας και να υπάρχει αντιπαράθεση με τους κατοίκους.Τελος καλούν την ηγεσία να αποχωρήσουν από το σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις…

Το έγγραφο διαμαρτυρία εστάλη στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.Γεροβασίλη στην Υφυπουργό κ,Παπακώστα ,αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο κ.Ανδρικόπουλο Αριστείδη και στις Υπηρεσίες Αθηνών και την ΠΟΑΣΥ.

Το  έγγραφο υπογράφει ο Πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών κ.Δημοσθένης Πάκος(ΦΩΤΟ) με τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Ρήγα.

Η ΠΟΑΣΥ και η ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ λένε ξεκάθαρα οτι η εγκατάσταση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕΙΜΙΚΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ!!!!

Κυριοι Αστυνομικοί ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….Συνεπώς τι φρουρείτε στην Κερκυρα ? Τι προστατεύετε? Τους Εργολάβους και το σάπιο πολιτικό συστημα? Το Κρατος του Νικολούζου και τη Τοπική του Κυβέρνηση ? Έχετε το δικαίωμα της άρνησης εκτέλεσης διαταγών εκτος Νομοθετικού πλαισίου ..Εφαρμόστε τους Νόμους και το Συνταγμα…

Ακόμη και αν δώσουν άδεια ΠΑΡΑΝΟΜΗ θα είναι και αυτή .Η χωροθέτηση  είναι και αυτή εκτός Νόμων  και περιβαντολογικής προστασίας….

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ..

Ακολουθεί ολο το έγγραφο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

eggrafo enosi 1

enosi 2

enosi 3

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button