Μετα τη καθολική απαγόρευση για να βγεις θα πρέπει να έχεις εμβολιαστεί ???

Πως θα τελειώσει η Καραντίνα ? Το σενάριο που θα ακολουθήσουν...

Θέμα ημερών αν όχι ωρών είναι η Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας ..Η Αστυνομία και Στρατός θα βγουν στους δρόμους για να την εφαρμογή του μέτρου..Φυλακή όλοι οι Ελληνες για έναν ιό που φύτευσαν οι Νεοταξίτες…με μέτρα που καθόρισαν και εκτελεί και η δική μας Κυβέρνηση..

Μας ΑΡΡΩΤΗΣΑΝ , μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ και τώρα θέλουν να μας ΣΩΣΟΥΝ!!!

Με το οργανωμένο αυτό σχέδιο κατάργησαν κάθε Δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών κάθε δημοκρατικό κεκτημένο..Και με την Πανδημία που έσπειραν καταπατούν κάθε έννοια ελευθερίας και δημοκρατίας κυβερνώντας με Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου..Εφαρμόζουν τη σκλαβιά και τη φτώχεια στο πληθυσμό δια της βίας με σκληρή διακυβέρνηση διαταγών με πρόσχημα ότι νοιάζονται για εμάς έχοντας μας ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ στα σπίτια μας..

Τώρα ξεκαθαρίζει τι πραγματικά ετοιμάζουν στο κόσμο…Που το πάνε με τον Κορωνοιό…

Με την εφαρμογή της Καθολικής απαγόρευσης μπαίνουν στο τελικό στάδιο…Ετοιμάζουν άμεσα και Νόμο για Υποχρεωτικό εμβολιασμό…Θα μας παρουσιάσουν και το εμβόλιο που κανείς δεν ξέρει τι θα εκχίσουν μέσα στον οργανισμό μας!!

Το σχέδιο τους είναι να είμαστε ΦΥΛΑΚΗ…Κάποια στιγμή που θα μας πουν ότι η Καραντίνα τελειώνει για να βγούμε από τη Φυλακή και να ξαναγυρίσουμε στις δουλειές μας θα πρέπει να υπάρχει Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό ότι έχουμε εμβολιαστεί!!! Αλλιώς θεωρούμαστε ΛΕΠΡΟΙ δηλαδή άτομα πιθανά που έχουν τον ιό και θα απαγορευτεί η έξοδος μας από τα σπίτια μας..Όποιος δεν θα εμβολιάζεται το ΑΦΜ του θα είναι ανενεργό έως ότου εμβολιαστεί…Θα προχωρήσουν σε καταγραφή σε βάση δεδομένων δηλαδή στιγματισμό όσων δεν θα εμβολιαστούν για να ελέγχουν ηλεκτρονικά ποιοι θα είναι Φυλακισμένοι στα σπίτια τους…

Όποιος δεν θα έχει αυτό το Ηλεκτρονικό πιστοποιητικό  η τσιπάκι που θα αναγνωρίζει η Αστυνομία-Στρατός θα παραμένει Φυλακισμένος είτε σπίτι είτε θα συλλαμβάνεται και θα μεταφέρεται  σε Ειδικά κρατητήρια…

Οχι δεν είναι ταινία επιστημονικής Φαντασίας…Όλα είναι γραμμένα στην ΑΤΖΕΝΤΑ 21 την οποία υλοποιούν…Όλοι θα αναγκαστούν να έχουν αυτά τα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά για να βλέπουν ότι έχεις αναρρώσει  από τον κορωνοϊό, ή έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ή έχουν κάνει το εμβόλιο. Ετσι θα εξαναγκάσουν εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους για να κυκλοφορήσουν να εμβολιαστούν..

Πιθανώς και για να πάρεις την χαμηλή οικονομική ενίσχυση (Κυβερνητικά μέτρα) να τα δέσουν μαζί με τον εμβολιασμό. Άλλωστε τα “δώρα” της Κυβέρνησης είναι για τον Ιούνιο και όχι άμεσα..Δηλαδή μεταχρονολογημένες επιταγές που οι όροι αλλάζουν όποτε τους καπνίσει..Και κάτι ακόμη η ενίσχυση στις επιχειρήσεις είναι επιστρεπτέα!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close