Μεταφορά τροφοδοσίας στην Ερείκουσα με πλοίο που μεταφέρει σκουπίδια

aleyria 2ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!

Το έχουν τερματίσει…Σκουπίδια και τρόφιμα στο ίδιο πλοίο…Εχουν καταντήσει τους επιχειρηματίες να αναγκάζονται να μεταφέρουν είδη πρώτης ανάγκης με τη σκουπιδιάρα!!!Το πλοίο που έχει ναυλωθεί 10 χιλ ευρω απο τον ΔΗΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ για να μεταφέρει τα σκουπίδια από τα νησιά Ερεικουσα Μαθρακι και Οθωνοί έχει προταθεί απο τους Αντιδημάρχους Ανδρεα Γουλή – Νονη Μαστορα και Θ.Λουκανάρη να μεταφέρει τρόφιμα στα νησια.Κρεας-Αλευρι-Λαχανικά Νερα κ.α στο πλοίο με τα σκουπίδια και κάτω από αφόρητες θερμοκρασίες έφθασε χθες το μεσημέρι στην Ερείκουσα να ξεφορτώσει την τροφοδοσία του νησιού μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών και των πολυτελών γιοτ που ελλιμενίζονται στο λιμάνι της Ερείκουσας!!! ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΕΥΡΙΑ με κεραμίδια και σκουπίδια!!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά το κάνουν  σχοινί-κορδόνι…

Αυτό το λένε λύση οι τρεις Αντιδήμαρχοι!!!!! Σε πλοίο με σκουπίδια κρέατα μαρούλια και νερά που τα χτύπαγε αμέτρητες ώρες ο ήλιος!!!!!OΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!

Αντι να ναυλώσουν αλλο πλοίο ο κ.Ανδρεας Γουλής επέλεξε αυτή τη λύση για την Ερείκουσα που τον εξέλεξε Αντιδήμαρχο…Τα ιδια γίνονται και στα αλλα δυο νησια με το πλοίο αυτο γεμάτο ποντίκια και σκουπίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ…..απο την τη χθεσινη αφιξη του ΓΡΗΓΟΡΗΣ….και μετά φάτε και πιείτε ΑΦΟΒΑ!!!Και  όλα αυτά γιατί θέλουν να  κρατούν  ΟΜΗΡΟΥΣ και ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ τα 3 νησιά και τους κατοίκους-επισκέπτες ένας πλοιοκτήτης που εδώ και 28 ήμερες του χάλασε το πλοίο (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) και η κυβέρνηση ,το Υπ.Εμπορικής Ναυτιλίας με τους 3 Αντιδημαρχους δεν το αντικατέστησαν κρατώντας κανονισμούς του 1990  ενώ σε άλλες περιοχές τους έχουν καταργήσει .Εδω δεν κατάλαβαν ότι πέρασαν τα χρόνια και έχουμε χρονολογία 2018!!!

ΥΓ:Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΛΟ & ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΥΡΙΕ ΓΟΥΛΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ..

ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ……

ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΑΝΔΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ….ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ!!!

ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 

 

 

nera
ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!
skoypydia
ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ!!!

 

aleyria
ΑΛΕΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
skoyp1
ΚΟΝΤΕΙΝΕΡΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ
003
Νυχτερινη Φωτογραφια με οικοδομικα υλικά πάνω στο μωλο και διπλα στα σκάφη αναψυχής

 

005

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ…..!!!!!

004

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close