Μεταφερουν τα Νομοσχέδια (πρ.συνταξιοδότησης & φορολόγηση αγροτών) για τον Αυγουστο?

elpidaΤα νομοσχέδια για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις και τη φορολόγηση …των αγροτών δεν περιλαμβάνονταν στα προαπαιτούμενα της Τετάρτης, 22 Ιουλίου, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Ευρωπαίος αξιωματούχος.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι θεσμοί (ΤΡΟΙΚΑ) αυτή τη στιγμή εργάζονται με τις Ελληνικές αρχές για τις συγκεκριμένες δεσμεύσεις που προκύπτουν από τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου, δηλαδή για την ψήφιση του κώδικα πολιτικής δικονομίας και την ενσωμάτωση της κοινοτικής οδηγίας για την εξυγίανση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Επιπλέον, όπως αναφέρει ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, η ελληνική πλευρά πρόσθεσε ως αίτημα την υιοθέτηση νομοσχεδίου για το μορατόριουμ της πρώτης κατοικίας.


Τέλος, η ίδια πηγή διευκρινίζει πως τα δύο νομοσχέδια που σχετίζονται με τη φορολογία των αγροτών και τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, αναμένεται να υιοθετηθούν στο επόμενο πακέτο την πρώτη βδομάδα του Αυγούστου.

ενικος

Σχόλιο-ερώτημα από το SITE: Μεταφέρονται γιατί δεν περνάνε την Τετάρτη και βλέποντας το αποτέλεσμα για τα υπόλοιπα αποφασίζουν για εκλογές?

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close