Μετά από αυτό που έκανες ελα να δεις τα σενάρια του μέλλοντος σου ..

nd prifodeltiaΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΟ : ο ανιψιός του Πατακου έχει πάρει το χρίσμα και εντολή από το Βατικανό να ειναι αυτός που θα παίξει το ρολό της πτώχευσης , στο κόλπο γκρόσο δηλαδή του αιώνα τον ρολο του πτωχευσακια ανάλαβε ο cheap-r-ass ….Έτσι καταφέρνει το σύστημα έλεγχου μας να δημιουργήσει τον ήρωα για ένα μεγάλο κομμάτι των ψηφοφόρων και τον καταστροφέα για τους υπόλοιπους…αρα το δίπολο διαχωρισμού παλι σε έντονη ισχύ για τον ελληνικό πληθυσμό!

ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ : O cheap-r-ass εκτελώντας πάντα εντολές είτε από Λόντον Σίτι είτε από Ουάσιγκτον Ντι σι …. αποφασίζει να κινηθεί με το κλασικό τρόπο παραπλάνησις για το κοινό….το με ειμαι σκληρός και με λένε φέτα/…..κάνει μαγκιές στους άλλους υπαλληλους…οι άλλοι υπάλληλοι τρίζουν δόντια για πτώχευση …ο cheap-r-ass κάνει πίσω πιεσμένος και ακολουθεί ένα σχέδιο στυλ σαμαρά…δηλαδή να λεει κάναμε αυτό ενώ έκανε το άλλο….Πλέον ο ελληνικός λαός επειδή είναι η Τρίτη φορα που τον πιάνουν μαλάκα και επειδή οι ανοχές και αντοχές έχουν φτάσει στα όρια είναι έτοιμος για έναν εμφύλιο πόλεμο…Μιας και δεν γνωρίζεις παλικάρι πως θα χειριστεί την εξουσία η αριστερά για πρώτη φορά στην Ελλάδα….Η άντε εσύ τώρα σε συριζαιο κ@υλωμενο με την εξουσία ..να τους πεις είσαστε μια από τα ίδια! ..Και έχε και την Χρυση αυγή να φωνάζει όλα είναι στημένα…ε ρε γλέντια!!

Την ίδια στιγμή ο Σαμαράς μαζί με τον Παπανδρέου έχουν σφαχτεί στον λογαριασμό απόδοσης κερδών!

Συμπέρασμα δηλαδή η “δημοκρατία” μας τελικά δεν φέρνει λύση …όσο και ελεύθερα και δίκαια να κινειται ο πολίτης δεν μπορεί να δώσει λύση…γιατι άραγε; Λογικά θα έπρεπε με την δύναμη της ψήφου να φέρνουμε λύση …αλλά η λύση δεν έρχεται! …

Θα ήθελα να ειρωνευτω και να κάνω πολύ χιούμορ αλλά νοιώθω λίγο ντροπή εν καιρό πένθους για την Ελλάδα να είμαι καυστικός…Όταν καταλήξετε ότι όλοι και όλα είναι στημένα…ότι δεν ψηφίζεται αρχηγούς αλλά υπαλλήλους εταιριών και ότι μόνο με αλλαγή πολιτισμού θα σώσουμε την χώρα μας ….ελάτε να με βρειτε να σας πω πως μπορεί να γίνει!

αααα ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΡITO….ΕΞΤΡΕΜΜΜ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ…

ΑΝ έβγαινε τρίτο κόμμα ο ανύπαρκτος ποταμακιας ….να έπαιρνε και εντολή κυβέρνησης αχαχχαχ αχχαχχαχα αχχαχχαχαχαχαχαχαχαχ Ρε σεις ρωτήστε όλους γύρω σας και αν αυτό το κόμμα πήρε παν απ δέκα χιλιάδας ψήφους εγώ να ψηφίζω ΣΑΜΑΡΑ δαγκωτό για τα επόμενα 30 χρόνια…και αν δεν πιάνει ο ψόφος μου να φιλάω το χερι του GAP δημόσια!

Εν πασει ..με τις υγιές μας …πάρτε μέτρα …ξεκινάει το γκραντ φινάλε στην μεγαλύτερη εθνική κωμωδία που έγινε ποτέ!

Stranger..

Katoxika nea

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button