Μας φορτώνουν λαθρομεταναστες με κλειστά τα σύνορα!!! Σε λιγο ανεξέλεκτη η κατάσταση …

mayroiΟ Τσίπρας χτίζει στρατόπεδα προσφύγων για να φιλοξενήσει πάνω από 100 χιλιάδες μέχρι τέλος του Μαρτίου. Αυτοι ειναι ειναι οι αριθμοί του Τσιπρα.Μεχρι τελος Μαρτιου πάμε για ενα εκατομύριο!!!

Τώρα που τα αφεντικά του έκλεισαν την βαλκανική διαδρομή στα σύνολα, ο Τσίπρας χτίσει για να φιλοξενήσει στην χώρα μας πάνω από 100.000 πρόσφυγες….μέχρι το τέλος Μαρτίου!!!
Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με πάνω από 50.000 λαθρομετανάστες  και κάθε εβδομάδα οι πολιτικοί μας χτίζουν η παραδίδουν κεντρα φιλοξενίας  για να τους κρατήσουν όλους εδώ…. Αυτό δήλωσε ο “πρωθυπουργός” Αλέξης Τσίπρας σήμερα Παρασκευή κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με τον Επίτροπο της ΕΕ για την ανθρωπιστική βοήθεια, τον Χρίστο Στυλιανίδη, στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ, οι πρόσφυγες συνεχίζουν να έρχονται από την Τουρκία. Η κυβέρνηση του Τσίπρα πιστεύει ότι ο αριθμός των προσφύγων στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 100.000 αυτό το μήνα.

Ο κίνδυνος δεν είναι ορατός σήμερα .Οι Λαθρομεταναστες θα φθάσουν ενα εκατομυριο και η κατάσταση θα γίνει μη διαχειρίσημη!!!

Τοτε θα γίνει εμπλοκή με την Τετρα-τροικα και θα κλείσουν τις Τραπεζες…..Και τοτε θα πούμε Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΕΙΤΟ……γιατι σημερα τα βοθροκάναλα παρουσιάζουν  την ανθρώπινη πλευρα του δράματος στην Ειδομένη και οχι το Δραμα και την Τραγωδία των Ελλήνων….

Αν θελανε να μην περνάνε τα θαλάσια συνορα λαθρομεταναστες μπορουσαν απλά με ενα ΝΟΜΟ να φυλακιζονται σε στρατόπεδα και να δουλεύουν υπερ Δημοσίου Συμφέροντος…..Τότε σίγουρα θα έψαχναν άλλη διαδρομή η θα έμεναν στα σύνορα τους για να δεχθούν απο όλους βοήθεια…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close