Μακεδόνες: Μην διανοηθείτε να χαρίσετε έστω και μια σπιθαμή από την Εθνική μας κυριαρχία!

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε συνεχώς ειδήσεις και πληροφορίες οι οποίες προετοιμάζουν την κοινή γνώμη ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για να επιλύσει τις διαφορές της χώρας μας στο Αιγαίο με τους γείτονές μας.Ως απλοί Έλληνες πολίτες διερωτόμαστε: Ποιος ο λόγος και γιατί ως Ελλάδα να καταφύγουμε σε αυτή τη λύση, από τη στιγμή που στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα τεθούν μονάχα τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και οι Τουρκικές διεκδικήσεις- γεγονός το οποίο προμηνύει ότι η χώρα μας μαθηματικά θα βγει χαμένη!!! Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νοημοσύνη για να το αντιληφθεί κάποιος αυτό!

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες προειδοποιούμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να προσφύγετε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης! ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ να χαρίσετε έστω και μια σπιθαμή από την εθνική μας κυριαρχία! Ήδη δεν ξεχνάμε ότι ”κάνατε γαργάρα” την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, ήδη δεν ξεχνάμε ότι έχετε αφήσει τα σύνορα ορθάνοιχτα και επιτρέπετε την παράνομη λαθροεισβολή και λαθροεποικισμό της χώρας μας, ήδη δεν ξεχνάμε ότι δώσατε άδεια λειτουργίας σε τζαμιά σε Κω και Ρόδο τη στιγμή που η Τουρκία διακαώς επιζητεί να ανακαλύψει τουρκική μειονότητα σε αυτά τα νησιά! …Ο ρόλος σας είναι τουλάχιστον ύποπτος! Κάτω τα χέρια από το Αιγαίο μας!

Οι Ενωμένοι Μακεδόνες σας υποσχόμαστε ότι στις επόμενες εκλογές θα κάνουμε και πάλι τα πάντα για να έχετε τουλάχιστον τεράστιο πολιτικό κόστος- και όπως ”πνίγηκε” ο ΣΥΡΙΖΑ στα νερά των Πρεσπών, έτσι κι εσείς θα ”πνιγείτε” στα νερά του Αιγαίου!!!

Και οι Ενωμένοι Μακεδόνες, ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ!

Με την Ελλάδα και την εθνική μας κυριαρχία δεν θα παίζει κανείς!

Κάστανα δεν χαρίζουμε σε κανέναν!

Και για τις Πρέσπες και για το Αιγαίο στο τέλος η ρομφαία της Νεμέσεως θα είναι βαριά

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button