Μαζικές εισβολές κάθε μερα στη Λέσβο…Ολοι θα μεταφέρονται στην ενδοχώρα!!!

Και αυτή η Κυβέρνηση δεν προχωρά σε απέλαση των λαθρομεταναστων…Εκτελει τις εντολές Ξένων Κέντρων και της Ύπατης αρμοστείας για ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ των λαθρο σε ολη την Επικράτεια.Το χρυσό παιδι ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ έδωσε εντολή στους 13 Περιφερειάρχες και στους Αστυνομικούς Διευθυντές να τους παραλάβουν να τους βάλουν σε Ξενοδοχεία και να τους “ΦΥΛΑΕΙ” η Αστυνομία…Το Ξενοδοχείο δεν ειναι στρατόπεδο …Επομένως θα κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!!

Τι θα γίνει όταν ΜΑΖΙΚΑ έρθουν εκκατομυρια από αυτούς? Τι θα γίνει με ενα κραχ με την Τουρκια? Πόσοι από αυτούς είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για δολιοφθορές…Τι θα γίνει με όλους αυτούς που θεωρούν οτι οι Ελληνες Χριστιανοί είναι άπιστοι  και οτι πάνε στο Παράδεισο οταν σφάξουν Χριστιανό? Ετσι τους γράφει το ΚΟΡΑΝΙ τους!!!!

Την ώρα που ο υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος μιλά για δυνητική απειλή της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, οι περιφερειάρχες με τον Χρυσοχοϊδη αποφάσισαν αυτήν την απειλή να τη διασκορπίσουν και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Διαβάζοντας την ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας των  λάθρο (Προ-πο) θα σταθούμε στην τελευταία παράγραφο:

Τι λέει το Υπουργείο λαθρομετανάστευσης σε αυτούς που περνούν λαθραία στην Ελλάδα; Ότι όχι δε θα σας κρατήσω στις δομές που είστε τώρα στα νησιά ,όχι δε θα σας πάω σε άλλα χωρίς κατοίκους, αλλά θα σας διασκορπίσω σε όλη τη χώρα αναλογικά και θα σας στεγάσω δωρεάν σε ξενοδοχεία και σπίτια που θα σας νοικιάσω ενώ θα κυκλοφορείτε ελεύθεροι.

Παράλληλα δεν σκοπεύω να ρωτήσω κανένα για αυτές μου τις αποφάσεις, ούτε να τις νομιμοποιήσω δημοκρατικά. Δηλαδή όχι μόνο δε θα τεθεί θέμα συνεπειών του νόμου, αλλά τρόπον τινά θα σας επιβραβεύσω.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΚΑΜΙΑ ΛΕΣΒΟΥ..ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ 5 ΒΑΡΚΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΕΣ!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button