”Μαζέψτε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα” Πολιτικός καλεί μέσω λογαριασμού facebook τον κόσμο για τον Σεπτέμβρη

O υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρανίας του ΣΥΡΙΖΑ ,Ανδρέας Καραγιαννίδης, μεσω facebook καλεί τους πολίτες να  συλλέξουν πέτρες, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα και άλλα τέτοια εν όψει Σεπτεμβρίου. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις 25.000 απολύσεις-ανθρωποθυσίες και όλα τα λαμόγια της ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που περνάνε ότι απόφαση θέλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι από τη Βουλή.

Η οργή που έχει ο Ελληνας με αυτά που ακούει με την επερχόμενη  ληστρική υπεροφολόγηση τα κάθε είδους χαράτσια έχουν φέρει σε απόγνωση τον Ελληνα που ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι όλοι αυτοί ειναι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

O υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρανίας,Ανδρέας Καραγιαννίδης καλεί το κόσμο σε αντίσταση.Και πολύ φοβούμαι ότι ο κόσμος δεν θα μαζέψει μόνο πέτρες καδρόνια και τούβλα..Επί λέξει γράφει στο facebook:
« Αύγουστος να είναι γλυκός όπως το τραγούδι….και μη ξεχνάτε…αυτό τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα,μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά,αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία…», έγραψε στο λογαριασμό του ο κ, Καραγιάννης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close