Λύσιαξε το Συριζόσκυλο του Νικολούζου για την καταστροφή της Λευκίμμης..Με τσαποστυλιαρα και κοντοπάλουκα σε αναμονή μαζεύονται τη Κυριακή οι κατοικοι!!!!

Λυσιαξαν να καταστρέψουν τη Λευκίμμη…Δεν έχουν άλλη λύση λένε!!! Βγηκε ξανά το Συριζόσκυλο του Νικολούζου να πει ότι η μόνη λύση είναι η εναπόθεση δεμάτων ΚΑΡΚΙΝΟΥ στο οικόπεδο των Αδελφατων και η ΛΕΥΚΙΜΜΗ!!!!

Ετοιμάζονται για την μεταφορά των 2000 τόννων αλλα και για την αδειοδότηση του ΧΥΤΥ στα Μεσοραχια….Δεν παίρνουν χαμπάρι ότι ήδη τα στραγγίδια απο τα δέματα του Καρκίνου ,ολα σείμικτα, ηδη ποτίζουν το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα της Λευκίμμης…Τα ζουμιά κατεβαίνουν από τη λίμνη μέσα στο ΧΥΤΥ στο έδαφος και στο Ποτάμι…

Ηδη οι κάτοικοι με την 7μηνη κατοχή και το αναίτιο κλείσιμο Δημόσιου δρόμου που οδηγεί στο Λιμάνι έχουν φορτώσει αρνητικά και μπορεί να έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις….Διαβάζουμε και ακούμε για δυναμικές κινητοποιήσεις ακόμη και για ακραίες επιθέσεις σε όποιους τολμήσουν να μεταφέρουν τα δέματα του Καρκίνου..

Οι ανοχές τους γράφουν τελείωσαν. Δεν είμαστε πιόνια κανενός. Σύγκρουση θέλουν …Θα την εχουν…Κοντοπάλουκα τσαποστέλιαρα σφεντόνες είναι σε αναμονή γιατί Δικαιοσύνη δεν υπάρχει….Δηλαδή προαναγγέλουν οτι θα πάρουν τη λυση στα χέρια τους….Οντως βρίσκονται κάτω απο τρομοκρατία κάτω απο κατοχή με τους Νομους κουρελιασμένους για τα συμφέροντα των εργολάβων…Ενας Δήμαρχος με τα στελέχη του στο χώρο Καθαριότητας να χτυπάνε αλύπητα τους κατοίκους που υπερασπίζονται τη γη τους να μην δηλητηριαστεί….Εφεραν το αδιέξοδο ενώ μπορούσαν να είχαν λύσει το θεμα…Τα Συριζόσκυλα του Νικολούζου συνεχίζουν να ποτίζουν με μίσος τους Δημότες βγαίνοντας με το παραμύθι δεν υπάρχει αλλη λύση….Οδεύουμε στη σύγκρουση..Οδηγούν τους Δημότες στη μεγάλη σύγκρουση….

Την Κυριακή οι κάτοικοι της Λευκίμμης και το κίνημα τους ετοιμάζει  συγκέντρωση στις τρεις το μεσημέρι κάτω απο τις συνθήκες που περιγράφει το μήνυμα στη φωτό.  Με τις ανοχές τελειωμένες με όπλα τσαποστέλιαρα και σφεντόνες….

Το πρωί θα προηγηθεί άλλη συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Νεοχώρι Λευκίμμης για να διαπιστώσουν το μέγεθος της ρύπανσης από τα στραγγίδια των δεμάτων…Την πρωτοβουλία αυτή πήρε ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Το Αλεύχιμον…Ο χώρος συνάντησης είναι η εκκλησία Παντανασσα….

Οι δυνάμεις κατοχής βρίσκονται παντού στη Λευκίμμη…Η αναμέτρηση είναι άνιση…Αν ομως απο την διαλυμένη ανοχή υπάρξουν επιθέσεις που συνηθίζουν να κάνουν με τα ΜΑΤ κατ εντολή της κυβέρνησης και του Νικολούζου θα έχουμε ανεξέλεκτες καταστάσεις..Γιατι η ανισότητα η καταπίεση οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία και η δια της βιας επιβολή παράνομων λύσεων  φέρνει τα οπλα…

Λάδι στη φωτιά έβαλε για μια ακόμη φορά το Συριζόσκυλο του Νικολούζου με νέες δηλώσεις του χθες οτι η Λευκιμμη θα δεχθεί τα δέματα καρκίνου αλλα και τα υπόλοιπα σκουπίδια μετά την αδειοδότηση που ετοιμάζουν…

ΔΕΙΤΕ το VIDEO που ακολουθεί.

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΡΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?

Δείτε το παρακάτω video που κατεγράφη στις 11/01/2019 και δείχνει το ΕΓΚΛΗΜΑ Νικολούζου-Ασπιωτη -Κυβέρνησης…Τα νερά έχουν μολυνθεί ακόμη περισσότερο από τα στραγγίδια….

                               Camera  Γρ Βέργης      Επεξεργασία:   amazonios

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button