Λέσσης και Σαγιάς σε ρήξη στο Δήμο Νοτιας Κέρκυρας..

Πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί οτι δυο αυτόνομοι συνδυασμοί του κ.Κώστα Λέσση και του ιατρού κ.Γιώργου Σαγιά θα συνεργαστούν και θα κατέβουν μαζί στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο της Νότιας Κέρκυρας…Όμως με τις πρώτες μέρες που κύλισαν τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα ήθελαν….

Χθες στη παρουσίαση υποψηφίων του  συνδυασμού του ο κ.Λέσσης στη περιοχή Αργυράδες  δεν αναφέρθηκε στην ομιλία του καθόλου στον συνεργαζόμενο συνδυασμό του κ.Γ.Σαγιά ούτε τον είχε δίπλα του στην παρουσίαση.Μιλάμε για ταπεινωτική συμπεριφορά απέναντι σε μια μεγάλη δύναμη στο χώρο της ΝΔ στο Νότο όπου ο Γιατρός είναι πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Νότου και  φέρνει υποθήκη τις γνωριμίες και διασυνδέσεις του πατέρα του Ανδρέα Σαγιά πρώην Δημάρχου Μελιτειέων και ισχυρού στελέχους για χρόνια στην περιοχή.

Ο κ.Λέσσης τον άφησε παροπλισμένο σε μια καρέκλα στον ίδιο χώρο συγκέντρωσης σαν να μην υπήρχε!!!! Δεν τον κάλεσε δίπλα του !!! Δεν ανέφερε το όνομα του….Δεν αναφέρθηκε καν στη συνεργασία τους!!!! Είναι δυνατόν με τέτοια απαξιωτική συμπεριφορά να προχωρήσει αυτή η συνεργασία?   Εκτός και αν νομίζει οτι τους έχει στο τσεπάκι του…Ηδη έχουν αρχίσει και διαφωνίες για υποψηφίους και δεν θέλει πολύ να τιναχτεί η πρόσφατη συνένωση….

Ακόμη και τους υποψηφίους που παρουσίασε δεν τους φώναξε δίπλα του αλλά απλώς ανακοίνωσε τα ονόματα τους…Οταν γίνεται μια τέτοια πολιτική παρουσίαση ειθιστε να τους βλέπει και ο κόσμος..Άλλωστε ποιος ο λόγος της παρουσίασης ? Το να διαβάζεις ονόματα το κάνεις και με Δελτίο Τύπου…Εδω όμως υπερίσχυσε η αυτοπροβολή του ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ και φαίνεται οτι στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ δεν κολλάνε τα πρόσωπα των υποψηφίων και του κ.Σαγιά μέχρι πρότεινος υποψηφίου Δημάρχου με το πρόσωπο του επικεφαλής  της κίνησης..Καμιά προσέλκυση πολιτών δεν πετυχαίνει χωρίς ζεστασιά και  επαφή από κοντά και τίποτα δεν γίνεται χωρίς την άμεση γνωριμία των υποψηφίων με το κοινό.Και πολύ περισσότερο  με αποκλεισμένο τον επικεφαλής συνδυασμού που δέχθηκε αρχικά τη συνεργασία με τον κ.Λέσση….Ο χρόνος θα δείξει αν θα μείνουν μέχρι τέλους μαζί…

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close