ΙΚΟΣ Δασιά: Η έξοδος απο το “Νταχάου” με έλεγχο στις τσάντες των εργαζομένων (2 VIDEO αποκάλυψη!!)

Φωτό από πρώτη βάρδιαΔείτε στα αποκαλυπτικά 2 VIDEO πως ξεφτιλίζουν τους εργαζόμενους στο 5αστερο Ξενοδοχείο υποχρεώνοντας τους να ανοίγουν τις τσάντες τους για έλεγχο μην τάχα έκλεψαν κάτι!!!!

Δείτε το αυτό γίνεται καθημερινά σε όλες τις βάρδιες στη πύλη του ΙΚΟΣ δίπλα στο κεντρικό δρόμο της Δασιάς μπροστά στα μάτια των πελατών και των διερχόμενων!!!!
Η Διοίκηση του ΙΚΟΣ έχει δώσει αυτή την εντολή γιατί όλοι είναι κατ αυτούς ΥΠΟΠΤΟΙ ΚΛΟΠΗΣ!!! Αλλιώς εν δυνάμει ΚΛΕΦΤΕΣ!!! Έτσι στηρίζει ΤΟ ΙΚΟΣ  την Κοινωνική συνοχή και την απασχόληση των εργαζομένων σε αυτό…Θα μπορούσαν να μην το κανουν καθόλου  η τουλάχιστον να το κάνουν διακριτικά εντός του Ξενοδοχείου και οχι στο Κεντρικό δρόμο της Δασιάς…μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ!!!

Έτσι ο σεκιουριτάς άνδρας η γυναίκα μπορεί να δει τη σερβιέτα να ξέρει πότε έχει περίοδο η εργαζόμενη μπορεί να δει αν η τσάντα έχει προφυλακτικά η άλλα προσωπικά αντικείμενα !!!! Ποιος θα προστατέψει τους εργαζόμενους από αυτή την υποχρεωτική εξευτελιστική διαδικασία?

Τι κατάντια είναι αυτή ΑΝΔΡΕΑΔΗ? Τι είναι αυτά κύριοι μέτοχοι του ΙΚΟΣ?

Δεν φθάνουν οι μισθοί ξεφτίλας του Κράτους ξεφτιλίζεται την ίδια σας την εταιρεία με αυτές τις πρακτικές..
Ξεφτιλίζεται την προσωπικότητα κάθε εργαζομένου και δείχνεται το πραγματικό πρόσωπο της εργοδοσίας του ΙΚΟΣ.Οι εργαζόμενοι μοιάζουν λές και βγαίνουν από το στρατόπεδο Νταχάου!! Και οι σεκιουριτάδες του ΙΚΟΣ το παίζουν Λοχαγοί που υπακούουν στο Στρατάρχη Ανδρεάδη!!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΑΣΙΑΣ…ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΙΚΟΣ  ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ.

ΠΡΩΤΟ VIDEO 1 (Πρώτη βάρδια 14/06/19)

ΔΕΥΤΕΡΟ VIDEO 2 (Δεύτερη Βάρδια 14/06/19)

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΙΚΟΣ? ΕΧΑΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ  Η ΚΕΡΔΙΣΑΝ ? ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ….

Οι 700 και πλέον εργαζόμενοι στο ΙΚΟΣ Δασιά και τα καταλύματα που έκλεισε η εταιρεία γι αυτούς στέρησαν από την περιοχή και τα καταστήματα πελάτες…Οι πελάτες του ΙΚΟΣ “κρατιούνται” μέσα στο Ξενοδοχείο και η περιοχή της Δασιας έχει σβήσει για τις Τουριστικές επιχειρήσεις..Και τα λέμε αυτά γιατί κάποιοι έλεγαν τότε που είχε μετατραπεί σε εργοτάξιο ο Δρόμος ότι η επένδυση αυτή θα βοηθήσει τις Τουριστικές επιχειρήσεις,,,Τελικά το χρήμα ρέει μόνο στους μετόχους του Ξενοδοχείου που ελέγχουν σχεδόν όλη τη περιοχή.

 

Διαβάστε τα δημοσιεύματα μας πριν δυο χρόνια..γιατί κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αποτίμηση αυτής της κατάστασης..

Εργοτάξιο στο δρόμο με λασπουριά από το Ikos Resorts ( πρώην ξενοδοχεία Χανδρή).

 

Φωτορεπορταζ από το εργοτάξιο στο δρομο της Δασιάς (Κερκυρα) από τα Ikos Resorts

 

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close