Κοροναιός…. Ιός η Τρομοκράτηση και ο τρόπος κατάργησης της ελευθερίας με Οικονομικό κραχ?

ΑΡΘΡΟ Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Κοροναϊός   …..Είναι ο τρόπος για να τρομοκρατήσουν το πλήθος και να ελέγξουν την μάζα  κάθε Κράτους η ειναι ενας ιός βαρυτερος της γρίπης?

Ο “δηθεν’ ιός εχει τα συμπτώματα της γρίπης δηλαδή Καταρροή,πονόλαιμο, πυρετό και βήχα.Στη συνέχεια αν δεν προσέξεις το γυρίζει σε πνευμονία…και δύσπνοια.

ο Δηθεν ιός σε πάει σε πνευμονία και δύσπνοια με λοίμωξη του αναπνευστικού….Τα Νοσοκομεία που ελέγχουν και οι Γιατροί δεν ξερουν και γι αυτο στέλνουν τα περιστατικά σε Μεγαλα Νοσοκομεία και απο εκει πάνε οι εξετάσεις στο εργαστήριο Παστερ για να διακριβώσει αν ειναι γριπη η Κορονοϊός…

Ποιος μας λέει οτι δεν εχει μεθοδευτεί για κάποιους να ανακοινώνεται οτι εχει εχει Κορονοϊό για να επιβάλλουν μετρα σε ολες τις χωρες να σταματούν τις δραστηριότητες και να περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών…Ηδη εχουν ετοιμη Πραξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα περιορίζει την ελευθερία μας με ΚΛΕΙΣΙΜΟ και ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ  σχολείων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, χώρων θρησκευτικής λατρείας, θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επιχειρήσεων, Δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών, καθώς και γενικά περίκλειστων χώρων συνάθροισης κοινού.Ακόμη και περιορισμό της κυκλοφορίας Ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.

Οι κυβερνήσεις μας το απέδειξαν αυτο πριν λιγα χρονια με διαφορους ιούς και τα μεσα Παραπληροφόρησης με τα Υπουργεία Υγείας να σπέρνουν τον ΠΑΝΙΚΟ και μετα να αγοράζουν τα δηθεν Εμβόλια κατα του ιού και να κερδίζουν φαρμακευτικές εταιρείες Δισεκατομμύρια η μεσα στα εμβόλια να βαλουν ουσίες που να περνουν αλλες αρρώστιες σε οσους εμβολιάζονταν..

Θυμαστε το κ.Αβραμόπουλο που αγόρασε 16 εκατομμύρια  εμβόλια για την γρίπη (Η1Ν1) των χοίρων?

Έχουν περάσει σχεδόν 9 χρόνια από το ξέσπασμα της «φονικής» πανδημίας που θα άφηνε πίσω της χιλιάδες νεκρούς και μπορεί η μνήμη μας να θέλει λίγο φρεσκάρισμα, αλλά σίγουρα η πλειοψηφία θυμάται την παταγώδη αποτυχία στην προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας να εμβολιάσει σχεδόν όλο τον πληθυσμό αλλά και την τρομολαγνεία που επικράτησε την περίοδο που η γρίπη ήταν σε έξαρση.

Η γρίπη δήθεν πρωτοεμφανίστηκε στο Μεξικό, το πιθανότερο τον Μάρτιο του 2009, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι η γρίπη από επιδημία έχει μεταβληθεί σε πανδημία. Και έτσι ξεκίνησαν όλα: μία παγκόσμια υστερία, με ΜΜΕ, κυβερνήσεις και επιστήμονες να προειδοποιούν για την καταστροφή που έρχεται, τους χιλιάδες νεκρούς που θα θρηνήσουμε και… τον αγώνα που δίνουν οι φαρμακοβιομηχανίες για να παρασκευάσουν το εμβόλιο που θα μας σώσει.

Έτσι, όταν τελικά τα εμβόλια παρασκευάστηκαν, διοχετεύτηκαν παγκόσμια σε αριθμούς μεγαλύτερους από τον πληθυσμό όλων των λαών της Γης. Και οι κυβερνήσεις τα αγόρασαν και οι εταιρίες έβγαλαν λεφτά και τα εμβόλια… έμειναν στα ράφια.Και καποιες κυβερνησεις καταλαβαν το κόλπο και δεν τα αγορασαν καν..

Το παράδειγμα του Αβραμόπουλου είναι χαρακτηριστικό, αφού είχαμε τον υπουργό Υγείας να αδιαφορεί για την υγεία του κόσμου και να τον καλεί να εμβολιαστεί χωρίς να υπάρχουν εγγυήσεις για την ασφάλεια του εμβολίου, ώστε να βγάλουν τεράστια κέρδη οι φαρμακοβιομηχανίες!

Φαρμακοβιομηχανίες που με τη σειρά τους, όταν σαν βασικό γνώμονα έχουν τα κέρδη τους, επίσης αδιαφορούν για την ανθρώπινη υγεία. Αντιθέτως, επενδύουν στις ασθένειες, επιθυμούν αλλά και κατασκευάζουν πανικό για «φονικές πανδημίες», έτσι ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους!

Μήπως λοιπόν  το παιχνίδι παίζεται για το πλήρη ελεγχο των πολιτών και περιορισμού της ελευθερίας του ?  Μηπως παίζονται παιχνίδια μοιράσματος του Τεράστιου Ορυκτου πλούτου της Χώρας και μας θελουν κλεισμένους στα σπίτια μας? Μηπως παίζονται γεωπολιτικά παιχνίδια Διεθνώς  και θέλουν τον εγκλεισμό των πολιτών στα σπίτια του? Μηπως πάνε για Οικονομικό κραχ και παίζουν με δηθεν ιούς? Μηπως θα θησαυρίσουν κάποιες ακόμα φαρμακευτικές οταν θα βρουν δηθεν το εμβόλιο?

Μερικα καθίκια που κυβερνούν με εκτέλεση εντολών  Ξενων Κέντρων  και που πουλάνε τις πατρίδες τους δεν θα εκαναν και αυτο?

Θα μου πειτε οτι το δείγμα βγήκε η θα βγει σε κάποιους θετικό… Μηπως το φτιάχνουν θετικό και εχουμε ανθρώπους θύματα πειραματόζωα? Και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζουν και να εχουν γριπη που καταλήγει σε πνευμονία..Μηπως σε κάποιο στάδιο κάποιοι παρεμβαίνουν και κολλάνε τον ιο σκόπιμα σε ανθρώπους θύματα?

Ας αναρωτηθούμε για ολα αυτα γιατι εχουν αποδείξει οτι δεν νοιάζονται για τους πολίτες των Χωρων που κυβερνούν και ειδικότερα εδω στην Ελλάδα κοιταζουν το μοίρασμα του Αιγαίου και την Γενοκτονία των Ελληνων αφηνοντας εισβολείς στη Χωρα κατασκευάζοντας Μουσουλμανικές πόλεις δια της βιας με τα ΜΑΤ και χρηματοδοτούν την αντικατάσταση του Ελληνα με ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ τους λαθρομετανάστες..

Χρόνης Προσαλέντης -Δημοσιογράφος

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button