Κοντονής απο Αργοστόλι: Στα όρια της χολέρας η Κέρκυρα….

 

Σε μια εποχή προκλήσεων για τα Επτάνησα ξεκίνησε τις εργασίες του, το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Ιονίου, φέρνοντας τα στο επίκεντρο του πανελλήνιου ενδιαφέροντος αφού στόχος είναι η προσέγγιση και ανάδειξη καίριων ζητημάτων. Εστιάζοντας σε εκείνα που απασχολούν την περιοχή του Ιονίου, το συνέδριο που συνδιοργανώνουν η ιστορική εφημερίδα “Πελοπόννησος” της Αχαΐας, το Περιφερειακό Τηλεοπτικό Κανάλι “ΙΟΝΙΑΝ”, και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με την υποστήριξη όλων των σημαντικών φορέων της οικονομίας, παραγωγής και ανάπτυξης, διεξάγεται σήμερα Παρασκευή 23 και αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 στο Αργοστόλι.Παρούσα και Υπουργός Τουρισμού κ.Ελενα Κουντουρα.

Στην τοποθέτηση του  ο πρώην Υπουργός και βουλευτής αναφέρθηκε στη Κέρκυρα και την τραγική κατάσταση που ζούμε από τη διαχείριση  των σκουπιδιών και τη Δημοτική Αρχή Νικολούζου-Ασπιώτη-Καλούδη…Ο κ.Κοντονής ανέφερε χαραχτηριστικά οτι :

Τα Ιόνια νησιά πάσχουν από υποδομές. Είναι πολύ ενδιαφέρον να ανακοινώνονται οι αιτήσεις για αδειοδότηση ξενοδοχείων και μάλιστα μεγάλων, όταν το δυναμικό αυτών των ξενοδοχείων δε μπορεί να τον εξυπηρετήσει ο βιολογικός καθαρισμό ενός νησιού. Ή να έχουμε μια κατάσταση διαχείρισης των απορριμμάτων που να αγγίζει τα όρια της χολέρας. Οι υποδομές για να μπορούμε να στηρίξουμε το πρώτο στοιχείο, την επιχειρηματικότητα. Επιχειρηματικότητα χωρίς υποδομές σημαίνει ότι θα έχουμε μια διαρκή δυσφήμιση των υπηρεσιών της οποίας παρέχουμε.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close