Κλείνει το Ευρωμάγαζο στις 12 ? Ολα μυρίζουν μπαρούτι

Η Ελλάδα πήρε την δόση της αλλά Σε δύο μήνες εξαφανίστηκαν 14 δισ. από τις τράπεζες. που είναι διπλάσια από όσα κανόνισαν οι “Κυβερνήσεις” Goldman Sachs, Coca Cola και άλλων “αδελφοτήτων”. να πάρει. Είναι η μόνη έξυπνη κίνηση που έκαναν οι πολίτες.
Την ίδια ώρα οι Financial Times γράφουν: Μεγάλο Κραχ και Πόλεμος! προετοιμάζοντας ψυχολογικά τον κοσμάκη, και η Τουρκία εκμεταλλευόμενη την αναμπουμπούλα είναι Έτοιμη για εισβολή στην Συρία! συγκεντρώνοντας δυνάμεις.
 Ο ..ασθμαίνων Ρεν λέει έχουμε 10 μέρες να σώσουμε την Ευρωζώνη, το Reuters γράφει, Ποια Ελλάδα; Η κρίση εξαπλώθηκε…σε όλες τις υπό γερμανική κατοχή χώρες, και βλέποντας το αντιγερμανικο κίνημα να μεγαλώνει σε όλη την Ευρώπη, ζητεί την Άμεση αναθεώρηση των Συνθηκών η Μέρκελ συνεπικουρουμένη από τον νέο Πεταίν – Σαρκοζί, για να δέσει χειροπόδαρα τα υπόλοιπα κράτη.
Στο καπάκι για επιβεβαίωση-προετοιμασία Απόρρητη έκθεση της Κομισιόν και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προειδοποιεί για ιταλική χρεοκοπία Φουντώνοντας τα σενάρια για ένταξη της Ιταλίας στον μηχανισμό του ΔΝΤ .H Bρετανία μεσω της Τελεγραφ καλεί τους πολίτες της να ειναι ετοιμοι για αναχώρηση απο την Ελλάδα μόλις ξεσπάσουν οι ταραχές για αναχώρηση με πτήσεις (οπως στην Λιβύη) πρός την πατρίδα τους.
Η 6η δόση δεν θα δοθεί μονο το 6ο ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ.Aν το εχουν αποφασίσει θα βρουν λόγο για αρνηθουν την καταβολή της δόσης για να ξεκινησουν οι ταραχές απο την Ελλάδα.Αμέσως μετα απλώνονται σε ολη την Ευρώπη.Αν ομως τελικά την δώσουν την 6η δόση αυτο σημαίνει πως θα παραταθεί για λίγες μερες η το πολύ για δυο μήνες  το σχέδιο τους και  οι ταραχες θα γινουν στο επόμενο διαστημα.Το οριο που εχουν θέσει στην Τριμερή και την Bildemperg  ειναι πριν το Πασχα.
ΤΟ ΕΥΡΩΜΑΓΑΖΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ …Ερχεται μεγάλη πείνα…..Στο Ανατολικό Αιγαίο ολα τα αεροπλανοφόρα ειναι σε θέση Μάχης.Κίνα,Ρωσία,Αμερική,Ισραήλ,Ιραν,Συρία και Τουρκία ειναι ετοιμες να ανοίξουν της πύλες της Κολάσεως. Ετοιμαστείτε για επιβίωση….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close