Καταυλισμούς για λαθρομετανάστες που τα ονομάζουν στρατόπεδα σε καθε Περιφέρεια!!

Τριάντα θα είναι τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας παράνομων λαθρομεταναστών στις δέκα περιφέρειες της χώρας, εκτός από τις περιφέρειες των νησιών του Αιγαίου, του Ιονίου και της Κρήτης, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας των Πολιτικών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Είπε επίσης ότι τα κέντρα ….φιλοξενίας θα είναι χωρητικότητας 1.000 λαθρομεταναστών το καθένα, ενώ όπως έγινε γνωστό έχουν ήδη εκταμιευθεί 250 εκατομμύρια ευρώ από τα ευρωπαϊκά κονδύλια έως το 2013 για τον λόγο αυτό.
Αν οι περιφερειάρχες δεν προτείνουν κάποιον χώρο για την εγκατάσταση των κέντρων, τότε θα φέρει πράξη νομοθετικού περιεχομένου στο Υπουργικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το υπουργείο ‘Άμυνας, για να καθορίσει το πού θα γίνουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κάθε κέντρο θα χωρίζεται σε 4 τομείς όπου συνολικά θα φιλοξενούνται περίπου 1.000 άτομα. Ο κάθε τομέας θα φιλοξενεί από 250 άτομα και θα χωρίζεται σε 5 πτέρυγες των 50 ατόμων.

Σε αυτά θα υπάρχουν, εκτός από τους χώρους διαμονής, εστιατόριο, τουαλέτες, ντους, χώροι θρησκευτικής λατρείας αλλά και χώροι άθλησης.
Το κάθε κέντρο φιλοξενίας θα έχει 150 δικούς του αστυνομικούς από την περιοχή, 300 άτομα ιδιωτικό προσωπικό ασφάλειας (security) και αυτοί από την περιοχή, catering, ιατρεία, συνεργεία καθαρισμού, κυλικεία, πλυντήρια και καθαριστήρια.

Οι λαθρομετανάστες θα εχουν ιατρική περίθαλψη ,φαρμακα,φαγητό κλπ ΤΖΑΜΠΑ…Πλήρωνε Ελληνα για να ζούνε οι ξένοι πλήρωνε χαράτσια,φόρους κλπ με κομ΄μένο μισθό και σύνταξη!!!
Το ρεπορτάζ στα βοθροκάναλα δεν ανέφερε αν θα εχουν και μπουρδέλα τζάμπα!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close