Καταγγελία – Μυνηση στο ΑΤ Λευκίμμης απο τον Σύμβουλο της Δ.Ε Λευκίμμης κ.Αγ.Βλάσση

potami lefkimmisΚαταγγελία που επέχει θέση μήνυσης κατέθεσε ο σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Λευκιμμης κ Αγγελος Βλάσσης στην οποία ανεφέρει την παράνομη εναπόθεση χύμα απορριμάτων στην οποία εμπλέκονται και  αστυνομικά όργανα που συνοδεύουν τα μεταφορικά μέσα τα οποία στερούνται της ειδικής αδείας αλλά και γενικότερα για την παράνομη χρήση του ΧΥΤΥ (έχει λήξει η χρήση του από τον ΠΕΣΔΑ) και την μη τήρηση των αποφάσεων του ΠΕΣΔΑ και των διαταξεων περι περιβάλλοντος και υγείας.

Καλείται το ΑΤ Λευκιμμης να ανοίξει Δικογραφία και να διερευνήσει παράνομες ενέργειες Αστυνομικών οργάνων και της πολιτικής ηγεσίας αλλά και των ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης….

ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ κ.Βλάσση ίσως σε αλλη ΧΩΡΑ ….Ιδωμεν………Ακολουθεί η καταγγελία:

Μετά από πολλές ενοχλήσεις και καταγγελίες πολιτών της Λευκίμμης πληροφορήθηκα τα εξής:

  1. Στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης με την συνοδεία της αστυνομικής δυνάμεως μεταφέρονται και εναποτίθονται σκουπίδια τα οποία δεν συνάδουν με την πρόχειρη απόφαση των αρμοδίων με αποτέλεσμα την πρόκληση μόλυνσης του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.
  2. Στα μεταφορικά μέσα τα οποία μεταφέρουν σκουπίδια οποιασδήποτε μορφής στερούνται της ειδικής άδειας μεταφοράς απορριμμάτων της οποίας έχουν δικαίωμα μόνο όσοι κατέχουν εγκαταστάσεις ανακύκλωσης.
  3. Ως εκ τούτου εκφράζω τις οποίες Διαμαρτυρίες μου για την μη τήρηση του νόμου από κάθε αρμόδιο φορέα. Παρακαλώ όπως προβείτε σε άμεσες κινητοποιήσεις ελέγχου προς όλες τις κατευθύνσεις για την τήρηση του Συντάγματος των νόμων και τα ψηφίσματα του κράτους τα οποία έχετε δώσει όρκο να υπηρετήσετε για την ασφαλή λειτουργία των πόλεων και το συμφέρον του πολίτη.

Εφιστώ την προσοχή προς όλους τους αρμόδιους εντολοδόχους για τις υφιστάμενες παράνομες πράξεις που θα προκύψουν ότι θα υπάρξει άμεση αντίδραση προς κάθε κατεύθυνση νομική και πολιτική στα αρμόδια όργανα τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επισημάνω ότι πράξεις αυτές κοινοποιούν κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, σωματική βία, έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο, κατάχρηση οποιασδήποτε μορφής εξουσίας, υποβάθμιση της κωμόπολης Λευκίμμης μόλυνση υδροφόρου ορίζοντα με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close