Καραγκιόζηδες της “κυβερνησης” και της αντιπολίτευσης το χριστουγιενιάτικο δέντρο της Κεφαλλονιάς το ειδατε? (video)

dsc_1287

ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΧΡ.ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ!!!!

Σε μία πρωτότυπη δράση προχώρησε το πρωί το Ριζοσπαστικό Κίνημα Κεφαλονιάς, στολίζοντας ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κατασχεμένα σπίτια από χαρτί, μπροστά από την Alpha Bank στο Αργοστόλι.

Τα μέλη του Ριζοσπαστικού Κινήματος που γεννήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κεφαλονιά, μοίρασαν φυλλάδια στους περαστικούς και πραγματοποίησαν ομιλία για τις συμφωνίες των τραπεζών με εταιρείες διαχείρισης των κόκκινων δανείων, αλλά και για τις πρακτικές, «τόσο των τραπεζών, όσο και τις κυβέρνησης που οδηγούν κάθε μέρα σε κατασχέσεις, ακόμα και πρώτης κατοικίας».

 

Το κάθε σπιτάκι εχει το όνομα του ιδιοκτήτη που το παίρνει η Τραπεζα-εταιρεία!!!

Το κάθε σπιτάκι είχε και ένα όνομα που αντιπροσώπευαν τους ιδιοκτήτες που κινδυνεύουν να χάσουν την περιουσία τους, ακόμα και για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ. Στο τέλος της δράσης, τα μέλη του κινήματος μπήκαν την τράπεζα και πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας, δηλώνοντας στον υποδιευθυντή της Alpha Αργοστολίου για το γεγονός ότι το Κίνημα σκοπεύει να υπερασπιστεί τις περιουσίες των Κεφαλονιτών. «Από εδώ και πέρα θα μας βρείτε μπροστά σας σε κάθε προσπάθεια κατάσχεσης», είπαν χαρακτηριστικά.

 

kefalonitikanea.gr

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button