Ομοσπονδιακός Δικαστής μπλοκάρει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ομοσπονδιακές εταιρίες στις ΗΠΑ

Δικαστικό Βατερλώ του υποχρεωτικού εμβολιασμού στις ΗΠΑ. Μετά την αναστολή σε εθνικό επίπεδο του υποχρεωτικού εμβολιασμού νέα καταδίκη του μέτρου. Καταβαράθρωση του Μπάιντεν, Θάβεται ως αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Ομοσπονδιακός δικαστής πλήττει ως «αντισυνταγματικό» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του Μπάιντεν στην απόφαση για τη Νότια Καρολίνα.

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής επέφερε άλλο ένα κρίσιμο νομικό πλήγμα στην κυβέρνηση Μπάιντεν,μπλοκάροντας τον ομοσπονδιακή υποχρεωτικό εμβολιασμό για ομοσπονδιακές εταιρίες που εξέδωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

«Ο ομοσπονδιακός δικαστής των ΗΠΑ τάσσεται στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα Γουίλσον και μπλοκάρει την απαίτηση εμβολίου του Μπάιντεν για ομοσπονδιακές εταιρίες- αναδόχους», ανέφερε η Disclose.

«Ένας ομοσπονδιακός δικαστής την Τρίτη τάχθηκε ξανά στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα της Νότιας Καρολίνας Άλαν Γουίλσον και μπλόκαρε μια εντολή της κυβέρνησης Μπάιντεν που θα απαιτούσε από τους υπαλλήλους ομοσπονδιακών εταιριών να εμβολιαστούν κατά του COVID-19», ανέφερε το News 2 στο Τσάρλεστον.

«Ο δικαστής εξέδωσε μια προκαταρκτική διαταγή που θα απαγορεύσει στην κυβέρνηση να επιβάλει οποιαδήποτε τέτοια εντολή, τώρα είναι η τρίτη φορά που ομοσπονδιακοί δικαστές τάχθηκαν στο πλευρό του Γενικού Εισαγγελέα Γουίλσον και εμπόδισαν την επιβολή των υποχρεωτικών εμβολισμών της διοίκησης Μπάιντεν», προστίθεται στην έκθεση.

«Η κατάχρηση εξουσίας από την κυβέρνηση Μπάιντεν εκ νέου σταμάτησε. Το κράτος δικαίου επικράτησε και η ελευθερία προστατεύεται. Όταν ο Πρόεδρος υπερβαίνει την εξουσία του, ο νόμος ευτυχώς υπάρχει για να σταματήσει την κατάχρηση εξουσίας», δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γουίλσον.

«Η υπόθεση ασκήθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Γουίλσον και τον Κυβερνήτη Χένρι ΜακΜάστερ, μαζί με τους γενικούς εισαγγελείς και τους κυβερνήτες έξι άλλων πολιτειών, όπως η Τζόρτζια, η Αλαμπάμα, το Αϊντάχο, το Κάνσας, η Γιούτα και η Δυτική Βιρτζίνια. Άλλες κρατικές οντότητες κατονομάζονται επίσης ως ενάγοντες», σημειώνεται στην έκθεση.

«Η μήνυση υποστηρίζει ότι η ομοσπονδιακή εντολή, που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο Μπάιντεν στις 9 Σεπτεμβρίου, είναι αντισυνταγματική, καθώς παραβιάζει τη Δέκατη Τροποποίηση, η οποία παρέχει στις πολιτείες και στους ανθρώπους εξουσίες που δεν εκχωρούνται από το Σύνταγμα στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Θέτει επίσης υπό αμφισβήτηση την έλλειψη εξαιρέσεων για τους εργολάβους που «εργάζονται μόνοι τους, έξω ή ακόμα και αποκλειστικά εξ αποστάσεως», σημειώνει η έκθεση.

beckernews

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button