Καουμπόυ ο Αντίοχος στο Λιμάνι..Υβρεις και απειλές..Δυο αμαξια χωρα το Ζanadu

To πρώτο δρομολόγιο του Zanadu συνοδεύτηκε από ύβρεις και απειλές απο τον Πλοιοκτήτη κ.Αντίοχο Κωστα. Μόλις μας είδε στο Λιμάνι έβριζε χυδαίως  και ζήταγε  απο το Δημοσιογράφο να φύγει απο το Λιμάνι  λες και ήταν στο σπίτι του.

Κατα την αναχώρηση  παρότρυνε τα μέλη του πληρώματος  να φάνε τον Δημοσιογράφο που γράφει το ρεπορτάζ…δηλαδή να το ξυλοφορτώσουν και να τον σκοτώσουν.!!! Μάλιστα τους ελεγε χαραχτηριστικά οτι αν δεν φάνε το Δημοσιογράφο θα το πάρει το πλοίο απο τη γραμμή!!!!

Το Λιμεναρχείο άφαντο για να ελέγξει την αναχώρηση…Στο γκαράζ του πλοίου έβαλε μέσα τρία αμάξια και δεν υπήρχε άλλος χώρος για την τροφοδοσία…Μονο δυο αμάξια χωρά και πολύ λίγα πράγματα .Στις φωτογραφίες που  έχουμε αναρτήσει βλέπεται ότι στο πλοίο μπήκαν τρία αμάξια και αυτά για να τα χωρέσει τα έβαλε στο κίτρινο διάδρομο των επιβατών. Τα οχήματα μπήκαν  σαν να ηταν οχηματαγωγό και οχι με γερανό ως εμπόρευμα….Η μια παρανομία πάνω στην άλλη..

Μια λυση που δεν εξυπηρετεί τα νησιά αλλά μόνο τη τσέπη του πλοιοκτήτη…Η συμπεριφορά  αθλια και βρωμερή….Ειχε υποσχεθεί οτι θα φέρει πλοίο με 150 τμ γκαράζ και τελικά έφερε οτι τον βολευε..35 τμ ωφέλιμο χώρο εχει!!!

Να τον χαίρονται ολοι αυτοί που τον έβαλαν το καου μπου  στη γραμμή… Υπουργείο Δήμαρχο ,Αντιδημάρχους και βουλευτές …Μέχρι και ανακοινώσεις έβγαλαν οτι “λύθηκε” το πρόβλημα…Μονο που το πρόβλημα συνεχίζεται… και θα μεγαλώνει…

Για όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να δώσουν 4.300 το δρομολόγιο και άλλα 5.100 σε φερρυ για να βάλουν αυτά που δεν μπαίνουν στο ΖΑΝΑΝΤΟΥ και να δώσουν 9.400 ανα δρομολόγιο και οχι να δώσουν 6.500 και να μπει στη γραμμή πλοίο που πληρούσε ολες τις προϋποθέσεις….Ολα για τους εκλεκτούς και βέβαια πολύ περισσότερα  χρήματα για να βολεψουν δυο πλοιοκτήτες..και ταλαιπωρούν τους νησιώτες κατοίκους και επαγγελματίες.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΑ ΙΧ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΙΧ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑ….ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ …ΤΙΠΟΤΑ….

ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ!!!!

Η ΚΥΡΙΑ ΒΑΚΗ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΠΟΙ  ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close