Κανένα πολιτικό λαμόγιο (κλέφτης) δεν πρόκειται να μπει φυλακή! Τα έχουν κανονίσει μεταξύ τους αυτά! Κορόϊδο λαέ …

Παραγεγραμμένο θεωρεί ο ανακριτής του Πενταμελούς Συμβουλίου του Αρείου Πάγου Βασίλης Λαμπρόπουλος το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας για το οποίο η αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε αποφασίσει την δίωξη του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου! Άρα και πάλι “άνθρακες ο θησαυρός”! Το μόνο που θα μείνει είναι η προσφυγή Άκη κατά του ελληνικού κράτους για…..παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων του!
Ανμενόμενο βέβαια αυτό, αφού βάσει του Συντάγματος, έχουν παρέλθει 2 κοινοβουλευτικές σύνοδοι της Βουλής συνεπώς το αδίκημα σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών είναι ήδη παραγεγραμμένο. Ακόμα και στο αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος διαπιστώνεται πώς θα πρέπει να δικαστεί από την τακτική δικαιοσύνη και όχι από Ειδικό Δικαστήριο δικαιώνοντας αυτούς που εκτιμούν πώς και το συγκεκριμένο αδίκημα έχει προβληματική νομική διαχείριση εν προκειμένω.  

Έτσι στην περίπτωση του πρώην Υπουργού δεν μπορεί να σταθεί κατηγορία ξεπλύματος σε περίπτωση που δεν υπάρχει δωροδοκία, όπως εκτιμά η μια νομική πλευρά. Σε κάθε περίπτωση η δικογραφία βρίσκεται τώρα στα χέρια του εισαγγελέα του Δικαστικού Συμβουλίου Νικ. Μαύρου( αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου) , ο οποίος θα υποβάλλει την πρότασή του προς το Πενταμελές Συμβούλιο. Η τελική κρίση των δικαστών θα διατυπωθεί σε βούλευμα.

Και φυσικά κανένας έλληνας πολίτης δεν εχει την παραμικρή εμπιστοσύνη σ’ αυτήν την αναξιόπιστη πλέον Δικαιοσύνη που έχει ο τόπος μας !!!   Και οι πέτρες το ξέρουν πως,  πολιτική και δικαιοσύνη είναι δυο καλά συνεταιράκια διαπλεκόμενα ….

Να  τους  χαιρόμαστε  !!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button