Καλεί σε εξέγερση στην Τουρκία κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν ο στρατηγός Ι.Μπασμπούγ

Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα ο Ρ.Τ.Ερντογάν από τον Ιλκέρ Μπασμπούγ.
Μια μία προειδοποιητική δήλωση του τι μέλλει γενέσθαι ο ισοβίτης, πλέον,πρώην αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Μπασμπούγ είπε κάτι μετά την καταδίκή του που δεν επιδέχεται παρερμηνείας: “Ο λαός έχει τώρα τον λόγο. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Ο λαός δεν κάνει ποτέ λάθος και περιμένων να αντιδράσει. Δεν μπορεί να τον ξεγελάσει κανείς”.Εμμέσως πλην σαφώς καλεί τους πολίτες σε εξέγερση κατά της νεο-οθωμανικής κυβέρνησης και σίγουρα οι εξελίξεις είναι μπροστά μας.

Ο Ιλκέρ Μπασμπούγ είχε και έχει τεράστια επιρροπή στο στράτευμα και όταν είχε προφυλακιστεί είχε καλέσει τους φανατικούς υποστηρικτές του “Να μην αντιδράσουν”.

Τώρα “αλλάζει πλάκα” και καλεί τον λαό να λάβει τον τελικό λόγο και σίγουρα αυτό δεν θα είναι ειρηνικό.
Όλα δείχνουν ότι τώρα ξεκινούν στην Τουρκία και αυτό σημαίνει διπλάσια επαγρύπνηση από ελληνικής πλευράς και κατ’επείγουσα ενίσχυση των ΕΔ.
Το μόνο βέβαιαο είναι ότι είτε ή μία είτε η άλλη παράταξη, είτε οι κεμαλικοί του Ιλκέρ Μπασμπούγ, είτε οι νεο-οθωμανοί του Ρ.Τ.Ερντογάν θα θελήσουν να εξάγουν την κρίση και να καταγάγουν επιτυχία κατά του “ιστορικού εχθρού” της Ελλάδας…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close