Και ο Γκλέζος δεν συμφωνεί με τη Διαπραγμάτευση αυτών των μέτρων

gklezoaTην αντίθεσή του με τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση με τους εταίρους της εξέφρασε…ο Μανώλης Γλέζος, τονίζοντας ότι τα νέα δάνεια δεν είναι λύση.

Μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «λύση εν θερμώ δεν μπορεί να υπάρξει» για την Ελλάδα, ενώ ζήτησε «πάγωμα» των δανείων από και προς την Ελλάδα.

«Δεν συμφωνώ με τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση. Το είπα και στον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γλέζος και πρόσθεσε: «Τα δάνεια δεν σώζουν. Είναι εξευτελιστικό να προτείνουμε μέτρα εμείς και να τίθενται κάτω από τον έλεγχο των δανειστών».

«Δεν τους χαρίζουμε την Ευρώπη, κανείς δεν μπορεί να μας βγάλει από την Ευρώπη», είπε στη συνέχεια ο ευρωβουλευτής ο οποίος, μεταξύ άλλων, ζήτησε από τους Έλληνες του εξωτερικού να φέρουν στην Ελλάδα τα χρήματά τους, «ό,τι ποσόν μπορούν για να ξεφύγουμε από την ασφυξία».

«Αν όλοι στείλουν 10 έως 100 ευρώ στους φίλους τους και τους συγγενείς τους στην Ελλάδα, θα ξεφύγουμε από την δύσκολη θέση», είπε ο κ. Γλέζος, σημειώνοντας ότι έχει ζήσει και χειρότερα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button