Και οι σφαίρες θα πέφτουν βροχή

this-is-the-end-posterΣτο Φέργκιουσον όλοι είναι στους δρόμους .Στην Ελλάδα, κοιτάμε τι θα γίνει με την τρόικα .Ο πλανήτης βρίσκεται σε σχιζοφρένεια .

Σε κάθε ιστορική στιγμή αυτού του κόσμου αυτού του μαντριού που εμείς ονομάζουμε ανθρωπότητα κάθε φορά μα κάθε φορά που η φούσκα που δημιούργησε ο άνθρωπος έφτασε στο όριο της να εκραγεί τότε ακριβώς δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για ενα παγκόσμιο πόλεμο .

Εμείς παραμένουμε να είμαστε αγνωστικιστές με το θέμα της ιστορίας .Δεν θέλουμε να κατανοήσουμε σε ποια θέση μας έχει οδηγήσει αυτός ο πολιτισμός της χέστρας .

Ο Πούτιν πριν μερικές στιγμές ανακοίνωσε ότι ο μόνος τρόπος για να γυρίσει το παιχνιδι αυτό το παγκόσμιο μπουρδέλο είναι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος .

Από την άλλη έλληνες τρέχουνε να προλάβουν μην και χάσουν τις 100 δόσεις , δόσεις που έβαλαν κατοχικά στρατεύματα , δόσεις που μας έδωσαν οι εχθροί να ακολουθήσουμε.

Αντίσταση καμιά, ο διπλανός μας πεθαίνει από πείνα τα παιδιά ζαλίζονται στα θρανία,κάθε μέρα μου έρχονται e-mail βοήθειας με παρακαλάνε να κάνω κάτι να προσπαθήσω να βοηθήσω,αναρωτιέμαι πως μπορώ να βοηθήσω όταν όλοι γύρω μου κοιτουν με ποιον τρόπο καλύτερο θα συνεργαστούν με το θηρίο.

Ιστορία,η ιστορία δείχνει, μας εκπαιδεύει για το μέλλον όταν εμείς ξεχνουμε την ιστορία έχουμε πρόβλημα να προετοιμαστούμε για την εξελιξη της .

Είναι σίγουρο ότι αυτός ο πολιτισμός της χεστρας μας εκπαίδευσε να είμαστε εμείς οι εχθροί, οι εχθροί του εαυτού μας, μας έδωσε κανόνες και νόμους που τους χρησιμοποιεί εναντίον μας κάνοντας μας όμως να πιστεύουμε ότι είναι για το συμφέρον μας.

Όταν στο επόμενο στημένο γεγονός, όταν στην επόμενη θυσία κάποιου παιδιού, όταν στην επόμενη προβοκάτσια θα χρειαστεί να είσαι στους δρόμους, θα χρειαστεί να φωνάζεις για το δίκιο και την ελευθερία να θυμηθείς ότι τόσο καιρό ήσουνα εν υπνώσει!

Οταν θα χρειαστεί να κάνεις αυτό που κάνει η μάζα δεν θα είσαι σε λογική ,δεν θα έχεις κατανοήσει τι έχει συμβεί αλλά θα είσαι ακόμα ένα πιόνι στην σκακιέρα τους που σε οδηγούν την κατάλληλη στιγμή να πράξεις αυτό που τους συμφέρει !

Η ιστορία θα επαναληφθεί, θα επαναληφθεί.

Όπως ακριβώς έχει κάνει και τις προηγούμενες φορές, δεν θα σταματήσει γιατί εσύ είσαι κάποιος, δεν θα σταματήσει γιατί είσαι ένας λαός που φέρει το φως,δεν θα σταμάτησει με τίποτα γιατί αυτή η φούσκα έφτασε στο σημείο που είναι έτοιμη να σκάσει και ο μόνος τρόπος για να ξαναέλθει οικονομία στα ίσια της είναι η καταστροφή και η ανοικοδόμηση!!

Θες πάρτο χαμπάρι τώρα θες όχι το σύστημα είναι εναντίον σου, η ιστορία δεν θα χαριστεί σε κανέναν, δεν λατρεύει κανέναν, δεν χρωστά σε κανέναν, δεν θα λυπηθεί κανέναν, όσο εσυ λοιπόν συνεχίζεις να επιμένεις ότι είσαι σε έναν ασφαλή πολιτισμό, ότι ανήκεις σε μια δύναμη, σε μια συμμαχία που θα σε προστατεύσει, τόσο πιο ανέτοιμος θα είσαι σύντομα όταν όλα θα ξεκινήσουν !

Όταν οι σφαίρες θα πέφτουν βροχή εσύ θα αναρωτιέσαι πως και ξαφνικά όλος αυτός ο όμορφος κόσμος, ο αγγελικά πλασμένος ,ο κόσμος που σου πουλούσε προστασία ….έχει καταρρεύσει!!

Stranger…Κατοχικά νεα

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close