Καθηγητής στη Κέρκυρα βρίζει Κολοκοτρώνη ,Π.Μελα και Μπουμπουλίνα (video)

Ειναι ο Κοσμάς Απέργης μέλος του Ανταρσυα και υπ.Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονιων Νησων.

Ενας ακραίος ανθέλλην εκπαιδευτικός διδάσκει ακόμα σε Λύκειο της Κέρκυρας. Έχει διορισθεί για το μάθημα της Χημείας και αντ΄ αυτού ”διδάσκει” της ιστορία της γιάφκας και μάλιστα σε ευμετάβλητους λόγω ελλιπούς ιστορικής γνώσης εφήβους . Η Δνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας προτίθεται να κάνει κάτι γι’ αυτό;

Το γύρο του διαδικτύου εχει κάνει το video που βιντεοσκοπήθηκε  σε σχολείο της Κέρκυρας το περασμένο Μάρτιο και στο οποίο ο καθηγητής αναφέρεται με απαξιωτικά λόγια για τον Κολοκοτρώνη, τον Παύλο Μελά και την Μπουμπουλίνα.

«Ο Παύλος Μελάς είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα», έλεγε στα παιδιά, ο καθηγητής . «Δεν ήταν ήρωας»! Μάλιστα, όταν ένας από τους μαθητές του λέει πως «και ο Κολοκοτρώνης ήταν Τούρκος», ο καθηγητής απαντάει: «σου είπα τι ήταν ο Κολοκοτρώνης. Σκότωνε γυναικόπαιδα, το έγραψε στα απομνημονεύματά του να πας να τα διαβάσεις ο ίδιος».Για τη Μπουμπουλίνα λέει ότι «εξαγόρασε τη ζωή των Εβραίων κυριών της Τρίπολης, όταν τους πήρε τα κοσμήματα. Τους πήρε όλα τα χρυσαφικά και τους έσφαξε»…

Ένας γονέας και μπράβο του τον κατήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Δευτεροβαθμια εκπαιδευση, και σε συλλόγους καθηγητών και γονέων. Φυσικά (τότε κυβέρνηση ο Σύριζα) τελείωσε η υπόθεση με επίπληξη και μια μετάθεση σε σχολείο νότια της Κέρκυρας στο λύκειο Αργυράδων….Ο εν λόγω (κύριος) ήταν υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ιονιων νήσων.με το συνδυασμό του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λέγεται Κοσμάς Απέργης.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ (ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ “ΑΝΤΑΡΣΥΑ”) ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΟΝΤΗΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ” ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ”!..
Στο βίντεο θα τον ακούσετε να εκστομίζει:
– “ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ” ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ”!..
– “Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”!
– “Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΣΦΑΖΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ”!
– “Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΕΣΦΑΞΕ ΕΒΡΑΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ”!.

Δείτε το βίντεο και φρίξτε με το θράσος του, αλλά προσέξτε και την αμηχανία και τον εκνευρισμό των παιδιών (κάποια στιγμή στο τέλος τού βίντεο ένα από αυτά σηκώνεται και φεύγει από την αίθουσα ως ένδειξη διαμαρτυρίας, και μπράβο του).
Το συμβάν αυτό – που ευτυχώς μαγνητοσκόπησε κρυφά κάποιος μαθητής – διαδραματίστηκε σε αίθουσα διδασκαλίας στο Λύκειο Καστελλάνων Κέρκυρας τον περασμένο Μάρτιο.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close