Κάτω απο 70 τμ το γκαράζ του Ζαναντου..Εντολή ερευνας και απο Υπ.Τουρισμού.

Κλήθηκε η εταιρεία του Αντίοχου για εξηγήσεις στο Υπ.Ναυτιλίας

Μετα την εντολή αρ.πρωτ 2252.2.2/79529/19 της 01/11/2019  για ερευνα απο το Υπουργείο Ναυτιλίας – Διευθυνση Θαλασσίων συγκοινωνιών για την επιφάνεια του Γκαράζ απο το πλοίο ΖΑΝΑΝΤΟΥ της εταιρείας ΤΖΟΪ ΚΡΟΥΖΙΣ Ν.Ε. το Λιμεναρχείο Κέρκυρας συμφωνα με πληροφορίες προχώρησε στη καταμέτρηση αυτης και διεπιστώθη οτι δεν ειναι 70 τμ οπως ψευδώς βεβαιώνει στους διαγωνισμούς για τη δρομολόγηση του στη γραμμή Κερκυρα Ερείκουσα Μαθράκι Οθωνοί.

Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας ενημέρωσε την αρμόδια Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Ναυτιλίας  για την αντικανονικότητα.

Ο Αντίοχος και η εταιρεία σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει  οτι δεν υποχρεούται να εχει διάδρομο επιβατών για να “μεγαλώσει’  το γκαράζ με κόλπα ..

Απο την στιγμή που είναι και επιβατικό το πλοίο οφείλει εκ του Νόμου να έχει διαδρόμους επιβατών.Πως θα βγουν οι επιβάτες αν υπάρχουν στο γκαράζ π.χ Μπαλέτες νερού η οικοδομικά υλικά? Πως θα βγουν οι επιβάτες οταν στριμώχνει αντι για δυο ΙΧ τρια και αντικείμενα και άλλα υλικά? Δηλαδή η εταιρεία τι θα κανει αν τα αντικείμενα αυτα η τα ΙΧ πηγαίνουν Οθωνούς? Στην Ερείκουσα θα τα κατεβάζει για να βγουν οι επιβάτες και μετα θα τα ξαναβάζει?

Τετοια καραγκιοζιλίκια που τα εχει ξαναδεί ο Αντίοχος? Νομιζει πως θα περάσουν στο Υπουργείο Ναυτιλίας?

Επισης οι δέστρες εχουν το δικό τους χωρο περίπου ενα μετρο .Οι διάδρομοι επιβατών πρέπει να ειναι απο 0,90 εως 1,5 μετρα..συνεπώς η επιφάνεια του Γκαράζ δεν ειναι 70 τ.μ .Το Υπουργείο  και οι αρμόδιες υπηρεσίες μετα την ερευνα του Λιμεναρχείου Κέρκυρας που διαπίστωσε οτι η επιφάνεια ειναι μικρότερη των 70 τμ κάλεσε την εταιρεία σε  εξέταση στην Ακτη Μιαούλη.Επίσης θα ελέγξει και το σχεδιάγραμα που εχει κατατεθεί εαν σε αυτο περιλαμβάνεται ως Γκαραζ διάδρομος και τουαλέτες!!!!

Σε περίπτωση που καταλογιστεί μικρότερο γκαράζ πράγμα που σημαίνει οτι εξαπάτησαν το Υπουργείο για να πάρουν τη δρομολόγηση και την επιχορήγηση  θα επιβληθούν οι Νόμιμες κυρώσεις στην εταιρεία και θα αποβληθεί απο τους διαγωνισμούς.

ΕΝΤΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΙΣΙΤΉΡΙΩΝ  ΓΙΑ ΠΑΞΟΥΣ

Επιπλέον το Υπουργείο εχει ζητήσει απο το Λιμεναρχείο Κερκυρας να εξετάσει και την υπερτιμολόγηση καθαρών ναύλων για τα Δελφίνια της εταιρείας που εκτελούν τα δρομολόγια για Παξούς.Για το ίδιο θέμα εντολή έρευνας εδωσε και το Υπουργείο Τουρισμού – Διεύθυνση Τουριστικής Πολιτικής στίς 06/11/2019 πρός την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Ιονίων Νήσων και το αρμόδιο τμήμα Τουριστικών επιχειρήσεων.

Τέλος Ερευνα με Προκαρτακτική εξέταση διέταξε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης του Δημοσιογράφου μας που ανέδειξε τα θέματα κ.Χρόνη Προσαλέντη από και πρός την Ερείκουσα με το Πλοίο Ζάναντου απο τον δεύτερο Καπετάνιο κ.Κουλούρη και την εταιρεία η οποία δεν απάντησε σε ερώτημα του Δημοσιογράφου για την ελεύθερη μετακίνηση τους έως σήμερα αλλά και για τις απειλές που εχει δεχθεί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Εντολή έρευνας εξέδωσε το Υπ.Ναυτιλίας για το γκαράζ του Ζάναντου και την υπερτιμολόγηση στα εισητήρια (Εγγραφο & Φωτό)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το JOY Cruisis και ο πλοιοκτήτης Αντίοχος γδέρνουν τους Τουρίστες και τα κονομάνε.(video)

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close