Κάτοικοι Λευκίμμης στο ΔΣ: Αν δεν ανοίξει ο Περιφερειακός δεν εχει συνεδρίαση.

Διεκόπη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυρας  μετά την απαίτηση διαμαρτυρία των κατοίκων της Λευκίμμης κατά την έναρξη της συνεδρίασης…Η Πρόεδρος κ.Μουζακίτη ανέφερε οτι ο Δήμος έχει στείλει επιστολή στην Αστυνομία να ανοίξει ο δρόμος.Με αυτα τα προσχήματα η πρόεδρος προσπαθούσε να τους ξεγελάσει και να ρίξει το μπαλάκι της ευθυνης που εχει η Δημοτική αρχη στην Αστυνομία.Οι κάτοικοι εξαγριωμένοι από την 7μηνη κατοχή του Περιφερειακού δρόμου και την ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά περνώντας απο ενα καρόδρομο αγανάκτησαν και απαίτησαν αυτό να τελειώνει..Ας περιοριστεί η Αστυνομία στη φύλαξη του ΧΥΤΥ .Δεν εχει κανένα νόημα είπαν να κλείνουν το Δημόσιο δρόμο και να εμποδίζουν τη κίνηση προς το Λιμανι του Λευκίμμη και το Κάβο.

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Κουλούρης και Ν.Γκούσης  ανέφεραν οτι είναι αδιανότητη αυτή η κατοχή των 400 μέτρων επι 7 μηνες.Μαλιστα ο κ.Γκουσης ανέφερε οτι ειδικά τώρα με τις βροχές ο καρόδρομος που υποχρεώνει η Αστυνομία να περνάνε εχει λακκούβες και νερά και είχαμε ατυχηματα.Το τελευταίο ήταν ενα ΙΧ να πέσει σε χαντάκι με νερά και να εγκλωβιστούν μέσα οικογένεια με παιδί ΑΜΕΑ για δυο ωρες. Το παιδί υπέστη νευρικό κλονισμό και ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση. Επίσης πολίτης που έπαθε εγκεφαλικό σε Φερρυ της γραμμής δεν μπορούσε να περάσει απο τον αποκλεισμένο δρόμο….

Επισης τέθηκε θεμα απο τον κ.Νικο Γκούση  με τους 400 Ματαζηδες στη Λευκίμμη που ουρούν και αφοδευουν στο γυρω χωρο φυλαξης αφου δεν υπάρχουν Χημικές Τουαλέτες….

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Οι κάτοικοι της Λευκίμμης φώναζαν συνθήματα οπως ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ η ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ -ΦΥΛΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ και ΕΞΩ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ.

Η πρόεδρος ανέφερε οτι τοποθετήθηκαν υβριστικά αντικείμενα στη θέση του Δημάρχου.Οι κατοικοι αφησαν δωρα κουτάκια με χειροπέδες….Αυτα ειναι τα υβριστικά αντικείμενα?

Κατοικος  παρομοίασε  το βλέμμα της κ.Μουζακίτη  με   νυφιτσα  που περιμένει να αρπάξει τη κοτα και αλλος τα έβαλε με των κ.Ασπιώτη.Αλλοι τους αποκαλούσαν λαμόγια και αλλοι ζητούσαν την παραίτηση τους .Οι κάτοικοι ζητούσαν επιτακτικά να παραιτηθούν. Απο την συνεδρίαση απουσίαζε ο Δημαρχος κ.Νικολούζος.Ετσι η συνεδρίαση διεκόπη Μεσα στην αναταραχή κάποιοι πέταξαν  αυγά και γιαούρτι….

Ακούστε το ηχητικό στο video που ακολουθεί

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button