ΙΡΑΚ για την εισβολή Τούρκων:Φεύγετε η βομβαρδίζουμε

1_329ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 600 ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ.

Η κυβέρνηση του Ιράκ ανακοίνωσε σήμερα, σύμφωνα με το γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ότι η είσοδος “περίπου ενός τάγματος” Τούρκων στρατιωτών στη βόρεια περιοχή Νινευή αποτελεί μια παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας της χώρας.

ΤΟ ΙΡΑΚ ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΩΣ “Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ “Η Η ΙΡΑΚΙΝΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΟΛΗ Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΒΡΑΖΕΙ!!!

Το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση του, που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, χαρακτήρισε την τουρκική δραστηριότητα “μια εισβολή” και απέρριψε κάθε στρατιωτική επιχείρηση που δεν γίνεται κατόπιν συντονισμού με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Βαγδάτης.Την ίδια ώρα, οι αμερικανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι είναι ενήμερες για την ανάπτυξη Τούρκων στρατιωτών στο βόρειο Ιράκ, αλλά επισήμαναν πως αυτή η κίνηση “δεν αποτελεί μέρος των επιχειρήσεων του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που δρα εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανέφεραν σήμερα δύο αξιωματούχοι του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας”.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close