Θα αρπάξει τις καραμπίνες ο κοσμάκης …για τους πλειστηριασμούς.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του σχεδίου για την απελευθέρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας αναφέρεται η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη, η οποία μάλιστα υποστηρίζει πως σε περίπτωση που εγκριθεί ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας, τότε υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος.

Η κ. Βούλτεψη, επισημαίνει πως το θέμα των πλειστηριασμών, δεν είναι οικονομικό, αλλά εθνικό και υποστηρίζει σε άρθρο της στην Ελεύθερη Ζώνη ότι η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, θα φέρει τον κίνδυνο ακόμα και να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στην Ελλάδα. χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν υπάρχει αμφιβολία πως όποιοι βρεθούν σε απόγνωση, βλέποντας να βγαίνει στο σφυρί το μοναδικό τους σπίτι, θα αρπάξουν τις καραμπίνες».


Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, επισημαίνει πως είναι προτιμότερο να καταρρεύσει η αγορά ακινήτων, «εκτός και αν οι ‘εγκέφαλοι’ περί τα οικονομικά μπουν στον κόπο να σκεφθούν κάτι καλύτερο», ενώ αναφέρεται και στα μέτρα που πήρε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή για τις ρυθμίσεις των δανείων.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close