Η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Megyn Kelly δηλώνει ότι λυπάται που έλαβε τα εμβόλια COVID-19. Έπαθε αυτοάνοσο νόσημα

Kαθώς τα ομιλούντα σκουπίδια της εγχώριας τηλεόρασης και των ΜΜΕ εξακολουθούν να προπαγανδίζουν τον θάνατο και τη μείωση του πληθυσμού φορώντας τις στολές των συνταγματαρχών των Ναζί έρχεται η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια του SiriusXM, Megyn Kelly να δηλώσει ότι λυπάται που έκανε το εμβόλιο COVID-19 γιατί εξαιτίας του εμβολίου ανέπτυξε αυτοάνοσο πρόβλημα-‘Autoimmune Issue’.

«Για πρώτη φορά, βρέθηκα θετική σε ένα αυτοάνοσο πρόβλημα στην ετήσια εξέτασή μου», αποκάλυψε η Kelly. “Και πήγα στην καλύτερη ρευματολόγο στη Νέα Υόρκη και τη ρώτησα, πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι πήρε το αναμνηστικό και μετά κόλλησε τον COVID μέσα σε τρεις εβδομάδες; Και μου είπε ναι. Ναι. Δεν ήμουν η μόνη στην οποία το είχε δει αυτό».

Ένα χρόνο πριν η Megyn Kelly μοιράστηκε την είδηση ​​ότι η αδελφή της Suzanne Crossley πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή. Η αδελφή της ανήκει στη κατηγορία του πληθυσμού με υφιστάμενα νοσήματα η οποία σύμφωνα με τις οδηγίες του Fauci έπρεπε να σπεύσουν να εμβολιαστούν. Έκτοτε σε όλο το κόσμο έχει εκτοξυεθεί η θνησιμότητα καρκινοπαθών που έλαβαν τα εμβόλια COVID-19.

«Κάτι πραγματικά λυπηρό συνέβη στην οικογένειά μου το Σαββατοκύριακο», είπε η Kelly, 51, στο επεισόδιο της Δευτέρας στο The Megyn Kelly Show στο SiriusXM. «Η αδερφή μου πέθανε, ήταν 58 ετών, το όνομά της ήταν Suzanne Crossley και πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή από καρδιακή προσβολή».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button