Θέλω τρόικα! Θέλω ΔΝΤ! Θέλω να τους ξεσκίσετε τους Έλληνες που δεν είναι Έλληνες, απλά κατοικούν σε αυτό το ιερό χώμα που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ!

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Γα@ή@τε τους όλους τους εργαζόμενους, τι θέλουν αποζημιώσεις; ούτε δεκάρα!

Κλείστε όλες τις επιχειρήσεις και πετάξτε στον δρόμο όλους τους δειλούς που κάνουν  διακανονισμό και συμφωνίες  για πάρτη τους αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους!

Ξεσκίστε τους τροϊκανοί, να ζήσετε λεβέντες μου ανθέλληνες,  ξεβρακώσατε την πουστιά και την πούστικη ανθρωπιά που πούλαγαν μέχρι σήμερα αρκεί να μην αφορά τους ίδιους, έπεσαν οι μάσκες και τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι μασκαράδες!

Πουλάτε τα όλα το βλέπετε ότι θέλουν να είναι δούλοι, να τους πετάτε ένα ξεροκόμματο και αυτοί θα σας γλείφουν αντί να σας κόψουν το λαιμό!

Θέλω τρόικα,  όχι 360 σύνταξη που λέτε,  καθόλου, καθόλου ρε τα δουλικά ίσως ξεσηκωθούν και μάθουν τι είναι ομαδικότητα, συντροφικότητα γείτονας, ανήμπορος, άνθρωπος με ειδικά προβλήματα!

Θέλω τρόικα να ξεβρακώσουν όλους τους ανθρωπιστές, τους φιλάνθρωπους, τους αντιρατσιστές, τα αντιμνημονιακά καθάρματα που δουλεύουν τους μαλάκες!

Θέλω τρόικα να ξεβρακώσουν την πουλημένη εγκάθετη ηγεσία!

 Θέλω την τρόικα να στείλει στο διάολο όλη την βουλή με τους γενίτσαρους!

Ξεσκίστε τους, κάθε ημέρα περνάνε μπροστά από το σπίτι μου χιλιάδες λιμουζίνες, 4χ4 νεαροί προκλητικοί και ο γιος μου με ένα παιδί είναι άνεργος 2 χρόνια με ένα παιδί!

Θέλω τρόικα! Θέλω τρόικα ελάτε στην Μεσσηνία έχει φαΐ!

Έχουν κλέψει τον αγλέουρα!

 Ελάτε έχει φαΐ, θα σας βγάλω καρέκλα να κάτσετε να μετράτε τους χιλιάδες χριστιανούς που πηγαίνουν να προσευχηθούν στην παναγία μόνο με λιμουζίνες και 4χ4!!!

Θέλω να τους πάρετε το σπίτι, την δουλειά,  ακόμα και το βρακί που φοράνε,  μην φοβόσαστε είναι όλοι δουλικά του κερατά δεν πρόκειται να σας φέρει αντίρρηση κανένας,  γιατί δεν έχουν κοπιάσει να τα αποκτήσουν, αίμα άλλων είναι που το έχουν ρουφήξει σαν ύαινες!!!

  Θέλω τρόικα παντού στο νερό,  στο φαΐ,  στο χέσιμο, στον αέρα που αναπνέουν,  που ξέρεις μπορεί να συνέλθουν οι δούλοι και να μάθουν τι σημαίνει  ανθρωπιά, αλληλεγγύη, συναδελφοσύνη, πατριωτισμός, πολιτισμένος, υπερήφανος Έλλην πολίτης!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close