Θέλουν του Έλληνες νηστικούς, υποτακτικούς στις ορέξεις τους! Η ανακοίνωση του Γ. Γερμενή.+ video

Το σύστημα καταρρέει και δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Θέλει τους Έλληνες νηστικούς για να είναι υποταγμένοι στις ορέξεις τους. Τι άλλο πρέπει να δούμε για να καταλάβουμε που το πάνε ? 

 Η Χρυσή Αυγή τα χρήματα που μπορεί τα διαθέτει για τους Έλληνες αφού από από αυτούς απορρέουν, πιστή σε ότι έχει διακηρύξει από την αρχή τα χρήματα επιστρέφουν στον δικαιούχο λαό. Όλοι ο άλλοι δεν μας λένε τα…..

 O βουλευτής της Χ.Α Γεώργιος Γερμενής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τα σημερινά συμβάντα.


 Ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση πως μοναδική μου πρόθεση ήταν να διαμαρτυρηθώ για τα όσα προκάλεσε ο κ. Καμίνης εναντίον πολιτών στην πλατειά του Συντάγματος. Έχω αυτό το δικαίωμα ως βουλευτής, αλλά και ως Έλλην πολίτης. Επιθυμία μου ήταν να υπερασπιστώ όσους αυτές τις Άγιες  μέρες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν για την οικογένεια τους λίγα τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι. Ο ελληνικός λαός μπορεί πια να διακρίνει τα ψέμματα από την αλήθεια.
 Ψευδείς και άθλιες αποδεικνύονται οι κατηγορίες τους εις βάρος μου. Έφτασαν στο αισχρό σημείο να πουν ότι χτύπησα ένα ανήλικο κοριτσάκι. Τα σχετικά βίντεο τους διαψεύδουν ξεκάθαρα. Επίσης, όπως διαφαίνεται ολοκάθαρα, σηκώνω τα χέρια μου όταν μου επιτίθεται ΠΑΡΑΝΟΜΑ η ασφάλεια του δημάρχου. Αποδεικνύεται ψευδέστατη και η σκευωρία τους σχετικά με δήθεν πρόθεσή μου να τραβήξω όπλο. Στο σημείο υπήρχαν πολλές τηλεοπτικές κάμερες που κατέγραψαν επακριβώς τα γεγονότα. Τους καλώ να δώσουν το επίμαχο τηλεοπτικό υλικό στη δημοσιότητα.
 Ο δήμαρχος Καμίνης και οι αστυνομικοί φρουροί του που παρανόμησαν θα μηνυθούν άμεσα, ώστε να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθούν. Η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και οι συκοφάντες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του Νόμου. Για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που δεχτήκαν τα χημικά σήμερα το πρωί, επειδή ήρθαν να παραλάβουν λίγα τρόφιμα, δεν ενδιαφέρθηκε κανείς. Το μόνο που ενδιαφέρει το σύστημα εξουσίας είναι να πλάθει ιστορίες με στόχο την συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής και την παραπλάνηση του ελληνικού λαού.
Γεώργιος Γερμενής – Βουλευτής Β’ Αθηνών ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close