Η ώρας σας πλησιάζει λαμόγια! Κανείς σας δεν είναι πλέον ασφαλής …..

Τους φτύνουν και αυτοί πέρα βρέχει και το χειρότερο νομίζουν ότι μας σώζουν !… για το καλό μας !!!
Ε … λοιπόν δεν θέλουμε άλλους σωτήρες, ούτε τα σχέδια διάσωσης του κάθε παραμορφωμένου προδότη πολιτικού, μπουχτίσαμε, σας σιχαθήκαμε, κυκλοφορείτε ως βρικόλακες και ρουφάτε το αίμα μας, φτάνει μέχρις εδώ !

Μήπως έφτασε η ώρα να εγκαταλείψετε τη χώρα εσείς και οικογένειές σας … ;  Αλήθεια αισθάνεστε ασφαλείς …;

Ο κόσμος σε κάθε συνάντηση σε κάθε συνομιλία στέλνει το μήνυμα: Η ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ !!!ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ , ΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ.
ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, ΘΑΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΚΙ ΑΛΗΘΙΝΗ – ΤΑ ΛΑΟΔΙΚΕΙΑ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΛΑΘΕΥΟΥΝ

Την ώρα που καταρρέουν και τα κανάλια και οι εφημερίδες τους, οι «νταβατζήδες» καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι πίσω από το βούλευμα προφυλάκισης του Εφραίμ μπορούν να στήσουν ξανά το χορό της εκ νέου αποδόμησης του Κράτους  αποπροσανατολίζοντας για να κερδίσουν χρόνο για την πώληση της χώρας χτυπώντας τον Χριστιανισμό-Ορθοδοξία  και για  να κρύψουν τον πολιτικό διασυρμό της «εκλεκτής» τους Κυβέρνησης-Χούντας του  Λ. Παπαδήμου, που βυθίζεται αύτανδρη στην πολιτική ανυποληψία, θυμίζοντας λιγότερο κυβέρνηση και περισσότερο εκδοχή του Τσίρκου γονατιστών βρυκολάκων υπηρετούσα την Νέα Τάξη Πραγμάτων…Κούνια που τους κούναγε… Τους έχει πάρει χαμπάρι και ο τελευταίος πολίτης ότι δίνουν τα ρέστα τους. ΓΟΥΔΙ ερχεται λαμόγια -εγκληματίες της Ελλάδος…..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close