Η Χωρα μας χάνεται…Στους δρόμους να διεκδικήσετε την ζωή σας και το δικαίωμα της διακράτησης της περιουσίας σας

κατσαρολεςΔυστυχώς, αυτό θα είναι και το επιστέγασμα της μεγαλύτερης καταστροφής και διαπόμπευσης των Ελλήνων πολιτών, αλλά και όλης της Ελλάδος.

     Πιστεύουν πως ο Κώδικας Δεοντολογίας είναι η διαφυγή τους και πίσω από αυτόν προσπαθούν να κρυφτούν όλοι, Πρωθυπουργός, ΥΠΟΙΚ τέως και νυν, Υπουργοί και όλοι οι άλλοι. Νομίζουν οι ανόητοι ότι θα κρύψουν τις ασχήμιες τους και την προδοσία τους, ενώ είναι προφανές πλέον, ότι αυτό θα θελήσουν να προτάξουν ως δικαιολογία και έργο τους κατά την απολογία τους στη Δικαιοσύνη!
Δεν καταλαβαίνουν πλέον τι κάνουν κι ας τους αφήσουμε στις ψευδαισθήσεις τους. ‘Όταν ξυπνήσουν θα είναι αργά γι’ αυτούς και θα πληρώσουν τα λάθη τους.

Ωστόσο, προσπαθώ να καταλάβω γιατί κατηγορούμε τους θεσμούς και τους εταίρους.
ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ  ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!

Φίλες και φίλοι μου, ζούμε την τελευταία πράξη της τραγωδίας ενός εγκαταλελειμμένου και προδομένου λαού.
Παραμένουμε εγκλωβισμένοι σ’ ένα ΣΚΟΤΕΙΝΟ θέατρο του παραλόγου μη μπορώντας να αντιδράσουμε και περιμένουμε καρτερικά το τέλος της παράστασης να μάθουμε και εμείς ως θεατές πλέον, πώς θα τελειώσει η ζωή μας!


Έστω κι αν τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολλά, αυτά δεν φτάνουν να επιβάλουμε στους δοσίλογους που μας κυβερνούν να σκεφτούν ως Έλληνες!
Βρισκόμαστε στις τελευταίες στιγμές του δράματος, γι’ αυτό πιστεύω ήρθε η στιγμή πλέον να ανοίξετε και εσείς μέτωπο ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Αρχίστε με τους βουλευτές της περιφέρειας σας ανεξαρτήτως παράταξης και απαιτήστε τους να θέσουν το ως άνω θέμα στη βουλή, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΝΟΜΟ!

  
Έτσι «θα διαχωρίσει η ήρα απ’ το στάρι» και θα δείτε και εσείς πλέον ο κάθε ένας απ’ αυτούς, κατά πόσο πρόδωσε τις προσδοκίες σας και τον λαό του!
Υπενθυμίζω ότι, εδώ και καιρό δεν ξέρουμε  με ποιο κίνητρο το ΑΝΕΛ κατέθεσε την επίμαχο πρόταση και χρόνιο αίτημα μας προς ψήφιση στη βουλή, ωστόσο, αυτό και μόνο αποδεικνύει τη βρομιά, τη σαπίλα και την σκοπιμότητα των Συριζαίων να αρνηθούν να την ψηφίσουν για να καταλήξουν οι περιουσίες του λαού στα funds!                                    

ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ;

Και για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, ευθύνη φέρουν και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς μαζί με τους ΑΝΕΛ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!
Αν δεν το κάνουν, είναι και αυτοί εξίσου υπεύθυνοι απέναντι στους πολίτες, με τις ίδιες κατηγορίες που βαραίνουν και τους κυβερνώντες!!!


Πατριώτες και πατριώτισσες, ταυτόχρονα απευθυνθείτε άμεσα και προς τα Μ.Μ.Ε. και ΘΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Η συστηματική αποσιώπηση του από αυτά, αποτελεί ένα ομιχλώδες και δυσώδες αναπάντητο ερώτημα, κάτι που  μας παραπέμπει σε συνειρμούς, που όχι μόνο δεν τα τιμά, αλλά τα κατατάσσει και αυτά ως συνεργά σ’ αυτή την σιωπή της Καμόρα!
Για άλλη μια φορά ο λαός μας, βρίσκεται έρμαιο των δολοπλοκιών της κυβέρνησης του, “ανθρώπων” που δεν σέβονται τίποτα και που αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους καριέρα και ζωή, σε βάρος του λαού τους!

                                                         ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

            Κάποια στιγμή πρέπει να αποκαλυφθούν τα λαμόγια και οι προδότες και ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Και σε σχέση με το ψήφισμα μας στο www.avaaz.org:


ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ, ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΑΧΗ ΧΑΘΗΚΕ, ΩΣΤΟΣΟ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΜΑΣ!!!

Πώς μπορείς να πολεμήσεις κάποιους που δεν μπορείς να δεις και να σταθείς απέναντι τους, κάποιους που είναι αόρατοι και κινούνται στα σκοτάδια, κάποιον που φυγοδικεί και είναι κρυμμένος μέσα στη ντροπή του, κάτω από την κουκούλα ενός δοσίλογου!

Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι Έλληνες, δεν σέβονται καν τον εαυτό τους, θα σεβαστούν τους πολίτες της χώρας τους όταν ξεπούλησαν τα πάντα, γκρέμισαν την οικονομία μας, αθέτησαν όλες τις υποσχέσεις τους και πρόδωσαν τον λαό τους και την πατρίδα τους για να ανέβουν και να διατηρηθούν στην εξουσία;


Λυπάμαι, άλλα δεν μπορώ να σας πω ψέματα, δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν θα το κάνω τώρα. Ας το κάνουν άλλα site και άλλα άτομα που μπορούν να σκορπούν φρούδες ελπίδες για να εξυπηρετήσουν τα όποια σκιώδη συμφέροντα τους, την επαγγελματική τους καριέρα  ακόμα και την πολιτική τους ανέλιξη, εκμεταλλευόμενοι την προβολή τους στα Μ.Μ.Ε.!
 

     Τα όποια ψηφίσματα ανέβηκαν σε διάφορα site και μεταξύ αυτών και στο www.avaaz.org όπως και το δικό μας και που αφορούν το κάλεσμα των πολιτών να ψηφίσουν για τη “Νομοθέτηση του δικαιώματος των δανειοληπτών να προηγηθούν των funds στην εξαγορά των δανείων τους”, κατά την άποψη μας έπαψαν πλέον να έχουν κάποιο νόημα και κυρίως γιατί η κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπ’ όψη της τίποτα και κανέναν, έστω κι αν τα εν λόγω ψηφίσματα είναι των 5.000, των 105.000 ή των 205.000 πολιτών και αυτό δυστυχώς απεδείχθη. Προς τι λοιπόν το νόημα να συνεχίσουμε αυτή την ουτοπία;

Για τους ως άνω λοιπόν λόγους, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους 216.409 φίλους που επισκεφθήκατε το ψήφισμα μας και κυρίως αυτούς που το ψήφισαν, ανακοινώνοντας σας ότι, το εν λόγω ψήφισμα στο www.avaaz.org θα αποσυρθεί ή θα παραμείνει ανενεργό! 

    Ωστόσο, μετά από αυτό, θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους, ότι ο πόλεμος τώρα αρχίζει!  

Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για σας και τον λαό μας φτάνοντας ως το τέλος, προασπίζοντας τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις όλων των κοινωνικών τάξεων στηρίζοντας τους αγώνες των συμπολιτών μας, είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι ή επαγγελματίες είτε ανήμποροι δανειολήπτες που τους έριξαν βορά στους γύπες και στα κοράκια να τους πάρουν τα πάντα, ακόμα και τη ζωή τους!                                     

Σας υπόσχομαι και δεσμεύομαι γι’ αυτό, ότι δεν θα πάψουμε ποτέ να βρισκόμαστε απέναντι σ’ αυτούς που πρόδωσαν τον λαό τους, όπως και απέναντι σ’ αυτούς τους λεηλάτες και δανειστές διαπιστευμένους εγκληματίες των λαών, αυτούς που μετέτρεψαν μαζί με τους δοσίλογους πολιτικούς μας την πατρίδα μας σε αποικία και τους πολίτες της σε παρίες, άστεγους και σκλάβους!

Αδέλφια, παραμείνετε στο πλευρό μας, ενισχύστε τον αγώνα μας και να θυμάστε ότι αυτό το μετερίζι είναι και δικό σας!
Δώστε μας τη δύναμη σας και τη δύναμη των φίλων σας για να ακουστεί η φωνή όλων μας όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και πέρα από τα σύνορα μας!!!

Με σεβασμό και εκτίμηση


Βασίλης Αναγνώστου
Συγγραφέας- αρθρογράφος

manifesto

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button