Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μ.Μουζακιτη απειλεί με αγωγες!!!!Είχαν μάθει στη μούγγα…

mariaΕγινε Δημοτικός Σύμβουλος και νομίζει οτι είναι ο ΠΑΠΠΑΣ!!! Τυχαία συναντηθήκαμε στο δρόμο και άρχισε να μας απειλεί οτι θα καταθέσει ΑΓΩΓΕΣ γιατί σχολιάσαμε τη στάση της στο Δημοτικό συμβούλιο στο θέμα με τα τρένα και ειδικότερα το τρενάκι του αδελφού της Κωστα Μουζακίτη που δεν πληρώνει ουτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ στο Δήμο Κερκυρας ενω κυνηγούν τους καλαμποκαδες τους καστανάδες κλπ…

“Θα τα γράψεις ανάποδα” μας υπέδειξε…”Αυτα που γράφεις είναι Μαλακίες”!!!  Ο κ.Μπαλής μου ζήτησε να επιστραφεί ο φάκελος πίσω για το άλλο τρένο … “Δεν μπορούσα να το βαλω στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση γιατί προηγούνται  άλλα θέματα” κ.α  Έπρεπε να με πάρεις τηλέφωνο…

Να ξεκαθαρίσουμε κατι προς ολους τους Δημοτικούς σύμβουλους , Δήμαρχο και Αντιδημάρχους.Εχουμε ζητήσει εγγράφως (e-mail) απο το Γραφείο του Δημάρχου Κέρκυρας να μας χορηγηθούν ολα τα υπηρεσιακά τηλέφωνα τους για επικοινωνία απο 08 Ιουλίου 2018 αλλά και με τη φυσική μας παρουσία. Απο τότε έως σήμερα αυτά δεν μας χορηγήθηκαν!!!!

Οποιος λοιπόν μας λέει δεν με πήρατε τηλέφωνο να βρει το Δήμαρχο Κερκυρας και τους υπαλλήλους του γραφείου του να ρωτήσει γιατί δεν τα έστειλε….

Οσο για την πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου κ,Μουζακιτη την καλέσαμε στη τυχαία συνάντηση μας να δώσει τον αριθμό της  για να βγει στο αέρα του ραδιοφώνου μας η να μας στείλει e-mail με όποια απάντηση θα ήθελε, Αρνήθηκε να δώσει τον αριθμό και μας είπε γράψε ανάποδα και όπως στα είπα τώρα….Μια καθηγήτρια που στο δρόμο σου λέει γράφεις μαλακίες η σε απειλεί με αγωγές δείχνει το επίπεδο της…

Αν κ.Μουζακιτη δεν θέλεις να γράφονται η να ακούγονται σχόλια για τα Δημοτική σου παρουσία παραιτήσου και πήγαινε στο σπιτάκι σου…Οσο θα είσαι Δημοτικός σύμβουλος δεν θα μας απαγορεύσεις να γράψουμε την άποψη μας.Βγείτε στον αέρα η μας στείλετε γραπτή απάντηση και τότε αν δεν τη δημοσιεύσουμε να εκφράσετε παράπονα.

Αλλωστε σε κάθε δημοσίευμα η σελίδα έχει εφαρμογή να μας στείλετε όποιο μήνυμα θέλετε ..Δεν το κάνατε όπως και ο Δήμαρχος επέλεξε να μην δώσει τα τηλέφωνα σας ..Στο δρόμο κ.Μουζακιτη δεν λένε τι θα γράψει ο Δημοσιογράφος προφορικά γιατί μετά θα πείτε ότι άλλα του είπα και άλλα γράφει.Τα μπακαλίστικα να τα κάνετε εκει που σας περνάει οπως και τις απειλές..Δεν εκβιαζόμεθα κ.Μουζακίτη ούτε σας φοβόμαστε ούτε σας υποχρεώνουμε ….Να πάτε για δήλωση εκεί που σας “χαιδεύουν”..

Τα παράπονα σας λοιπόν στο Δήμαρχο…η στον εαυτό σας που ούτε στη συνάντηση μας δώσατε τους αριθμούς επικοινωνίας δείγμα για το πως γίνεται η διοίκηση στο Δημο Κέρκυρας.

Αυτο είναι το έγγραφο που καταθέσαμε στο Δήμο Κέρκυρας με τηλέφωνα  μας ,e-mail και δεν απάντησαν ουτε έδωσαν τα τηλέφωνα επικοινωνίας απο 08/07/2018!!!!!

amazon5

dimos

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close