Η Οικονομική εξαθλίωση κύριοι Κατσαντά και Μποζίκη ειναι Εθνική και κοινή

epanastasi toraΤου Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

Αντιδράσεις και ενστάσεις από τους ένστολους εξακολουθεί να πυροδοτεί η διάταξη για το ασφαλιστικό τους ταμείο, παρά τη χθεσινή βελτιωτική νομοτεχνική προσθήκη, που επέφερε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, δίνοντας τη δυνατότητα μετατροπής του επικουρικού τους ταμείου σε επαγγελματικό.

Και οι τέσσερις συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών, που κατέθεσαν τις απόψεις τους στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, όπου συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου, ζήτησαν την απόσυρση του επίμαχου άρθρου 221.

Στη Κέρκυρα Kατσαντάς( εκπρ.Πυροσβεστικής) και Μποζίκης (Εκπρ.Αστυνομίας) εμφανίστηκαν στο Corfu Channel απόψε και μας δήλωσαν ότι δεν μπορούν να εργάζονται δεν ζουν αξιοπρεπώς αυτοί και τα παιδιά τους. Θέλουν να πληρώνουν τα έξοδα των παιδιών τους και να μπορούν να πληρώνουν τα δάνεια τους.Φαινεται για τους συνδικαλιστές τα παιδιά του υπόλοιπου λαού -των μη ενστόλων- δεν τα γέννησε μάννα…. Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής αναρωτήθηκε πως θα σώσουν ένα άνθρωπο όταν τους κόβουν μισθό και σύνταξη?

Οι κύριοι της Αστυνομίας ,της Πυροσβεστικής ,του Λιμενικού και του Στρατού “κάθονται” κλαρίνο απέναντι σε όσους καταπατούν το Σύνταγμα και τελούν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και δεν ξεσηκώθηκαν όταν η δήθεν κυβέρνηση πετσόκοβε τους πολίτες τον ιδιωτικό υπάλληλο τις καθαρίστριες και κάθε κλάδο  που χτυπούσαν  τα ΜΑΤ κατ εντολή των υπαλλήλων της Τρόικας που λέγεται “κυβέρνηση”.

Τώρα που καίγονται οι ίδιοι  εμφανίστηκαν στη τοπική τηλεόραση οι εκπρόσωποι τους συντεχνιακά οι ένστολοι γιατί αυτοί είναι πιο πάνω από τους άλλους δηλαδή τον απλό λαό. Αυτό είναι το κοινό τους μέτωπο μόνο  το ενστολο.Η Οικονομική εξαθλίωση κύριοι Κατσαντα  και κύριε Μποζίκη είναι Εθνική  και κοινή…Δυστυχώς σε όλη τη Χώρα το ίδιο κάνουν οι ένστολοι κοιτάζουν τη πάρτη τους!!!

Τι νομίζατε επειδή βρίσκεσται  μπροστά από τη Βουλή και τους αφήνεται να αποκεφαλίζουν όλες τις τάξεις και να ξεπουλάνε τη Χώρα μαζί με τους Δικαστικούς θα έχετε καλύτερη μεταχείριση…τι νομίζετε επειδή χτυπάτε το πολίτη κατ εντολή της Χούντας θα πάρετε περισσότερα? Οι παρτακηδες της Ελλάδας αντί να καλούν το κόσμο για απελευθέρωση καλούν συντεχνιακά τα ένστολα σώματα σε συγκεντρώσεις και περιμένουν να λειτουργήσει η δημοκρατία που εκλάπη,,,

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close