Η Ντόρα “δουλεύει” για την Τουρκία ..

Τo Διεθνές Δίκαιο μιλάει για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.Αυτό που επικρατεί στην Ελλάδα είναι απλά ένα θέμα γεροντικής άνοιας και αμορφωσιάς στην Ελληνική πολιτική αφού ακούγονται τέτοια πράγματα απο πολιτικούς πάνω από τα 70 με μεγάλη πρόσβαση στα ΜΜΕ του καρτέλ της διαπλοκής, εσωτερικής και εξωτερικής.

Η Μπακογιάννη Κούβελου (άλλος για το εκατομμύριο) Μητσοτάκη για να περάσει τις ιδέες Ερντογάν χρειάζεται συμμάχους. Χρειάζεται συμμάχους για να διασώσουν την καρέκλα  που τρώει λεφτά και που μοιράζει τη μπάλα  του Πρωθυπουργού της Εθνικής Ήττας Μητσοτάκη τον Επιβλαβή. Ετσι γλύφει τον Σαμαρά και τον Παυλόπουλο αναφέροντας τις διεθνείς τους επιτυχίες. Ξεχνά τα κόκκινα δάνεια χωρίς ενόχους τραπεζίτες που διέσωσε με νόμο ο Σαμαράς και τα PSI του Σαμαρά Βενιζέλου, όπως και το “ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε” του Παυλόπουλου του Μηνυματάκια.

Kαλύτερα να βγαίνει στις μορφωτικές εκπομπές του Star και του Σκάι να παρουσιάζει σπιτικές συνταγές. Σαν πολιτικός ήταν και είναι αποτυχημένη. Άγνωστο παραμένει το μνημόνιο που έχει υπογράψει με την Τουρκία και αξέχαστο το περίφημο “ας δώσουμε και κάτι στη Τουρκία για να μη μας ενοχλεί (όταν μασάμε)”. To αεροπλάνο από τα Σκόπια με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας στην Κέρκυρα προσγειώθηκε πρώτη φορά με την άδεια της. Αυτή παραχωρεί για να μας αγαπάνε και να μένει στη καρέκλα με τις κυβερνήσεις της ΝΔ να μασάει.

Όταν οι Τούρκοι έκαναν έρευνες μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ δίπλα στο Καστελόριζο, που ήταν η κυρία αυτή; Ξάφριζε το κρέας; Το Ηράκλειο και τα Χανιά πνίγονται κάθε χρόνο από τα διακοσμητικά έργα που έγιναν εκεί επι της βασιλείας της.

O κιμάς ο αδελφός της έκανε μπάνια στη Κρήτη χωρίς τον Χριστοφοράκο που πρόλαβε και την κοπάνησε στο αεροδρόμιο επι της υπουργείας της ή τράβαγε σέλφις σαν παιδαρέλι σε εκδρομή μέσα στη Βουλή;

Μαζέψτε τη. Έχει περάσει η μπογιά της και όσα λέει καταγράφονται… Γιατί η Ελλάδα μιλάει μόνο για υφαλοκρηπίδα; Τι πάει να πεί για την Ελλάδα μόνο θέμα υφαλοκρηπίδας υπάρχει με την Τουρκία;

Επιτέλους, δεν υπάρχει μόνο υφαλοκρηπίδα αλλά και ΑΟΖ. Φτάνει με τις παραχωρήσεις και τα κολπάκια των δηλώσεων στα ΜΜΕ του καρτέλ του κουτσομπολιού και της ταρίφας για εσωτερική κατανάλωση.

Το υπουργείο εξωτερικών επι Μπακογιάννη τα έκανε σκατά μιλώντας με τη Τουρκία μόνο για υφαλοκρηπίδα. Σκατά τα έκανε και με τα χωρικά ύδατα στο Ιόνιο με την Αλβανία.

Έτσι βάζεις την Αλβανία στην ΕΕ και βγαίνεις από το εμπόλεμο; Με παραχωρήσεις; Αυτά είναι εξωτερική πολιτική του κώλου. Είναι εξωτερική πολιτική υπαγορευμένη από την Τουρκία.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close